promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexuális vágykeltő ételek a konyhádból - íme néhány olcsó csodaszer, hogy felforrósodjon a hangulat
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valaki egészségesen táplálkozik és emellett még arra is figyel, hogy tesztoszteronszint-növelő élelmiszereket fogyaszt, akkor elő lehet segíteni természetes úton a magasabb libidót és a megnövelt nemi vágyat. Hoztunk pár olyan egyszerű élelmiszert, amelyek természetesen növelhetik a tesztoszteronszintet.

ZELLER

A zellernek olyan aromája van, amely két féle szteroidot is tartalmaz: az androszteront és az adrosztenolt. Amikor zellert fogyasztunk, e két természetes vegyi anyag finom feromonja áthalad a verejtékmirigyeinken, és magához vonzza az ellenkező nemet. A zeller arginint is tartalmaz, ami egy olyan aminosav, amely úgy tágítja az ereket, ahogyan azt a Viagrának kellene.

TÖKMAG

A tökmag kiváló cinkforrás, amely növeli a tesztoszteronszintet. Ez nem csak a férfiak számára nagyszerű, de a vizsgálatok kimutatták, hogy a magas tesztoszteronszintű nőknél nagyobb a nemi vágy. A cink gátolja azt az enzimet, amely a tesztoszteront ösztrogénné alakítja. További előny, hogy a tökmag tele van antioxidánsokkal, vassal, cinkkel, magnéziummal és további hasznos tápanyagokkal.

FÜGE

A füge nagy mennyiségű cinket és magnéziumot tartalmaz, ez a két tápanyag, amely a tesztoszteron és más nemi hormonok előállításához szükséges.

CSIRBORSÓ

A B6-vitamin segít kordában tartani az ösztrogénszintet, ezáltal támogatja az egészséges tesztoszteronszintet. Egy fél csésze csicseriborsó a napi szükséglet 28 százalékát biztosítja. Próbálj meg hummus-t kenni egy szendvicsre majonéz helyett.

DIÓ

A dió nagyszerűen hat a libidóra. Jó forrása az L-argininnek, amely nitrogén-monoxiddá alakul, és ez rugalmassá teszi az artériákat, kitágítja az ereket és javítja a véráramlást, ami fontos az oxigénhez jutáshoz. Egy marék dió is elegendő egy férfinek ahhoz, hogy erősebb és hosszabb erekciója legyen, mivel magas az L-arginin tartalma.

VÖRÖS BAB

A vesebab nagyon gazdag L-argininben. Egy tanulmány azt is kimutatta, hogy a magas arginintartalmú étrend-kiegészítő javítja a nők nemi vágyát, kielégülését és a szex gyakoriságát. Javasolt mostantól több chilis babot enni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás