promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci csúnyán leoltotta ByeAlexet, és erről felvétel is készült
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Gáspár Laci és ByeAlex ízlése eléggé különbözik.

Elindult az RTL Klubon az X-Faktor 11. évada, amiben természetesen a közönségkedvenc ByeAlex és Gáspár Laci is visszatértek a mentori székbe, hiszen nélkülük nem lenne az igazi ez a műsor. Már az elmúlt adások is rengeteg mókás, meglepő pillanatot tartogattak a nézőknek, hiszen többek között Gáspár Lacinak is volt egy egészen kellemetlen nyelvbotlása, amivel rendesen megnevettette az egész országot:

Gáspár Laci és ByeAlex kapcsolata mindig is érdekes volt az emberek számára, hiszen hol barátinak tűnik a viszonyuk, hol szinte apa-fia dinamikát lehet felfedezni közöttük. Most talán az utóbbira volt precedens, ugyanis a ByeAlex és a Slepp frontembere éppen azt mutatta meg Gáspár Lacinak, hogy milyen zenét hallgat, közben pedig árgus szemekkel nézte az énekes reakcióját – de végül egy oltást kapott elismerő szavak helyett.

„Ez egy zene? Gratulálok. Egyre igényesebb zenéket hallgatsz”

– mondta láthatóan gúnyosan Gáspár Laci, akinek az arckifejezése alapján egyáltalán nem nyerte el a tetszését a Bring Me The Horizon nevű zenekar „DiE4u” című dalának Six Impala remixe.

Ezek szerint Gáspár Laci és ByeAlex ízlése eléggé különbözik, bár tény, hogy nem mindenki szereti a fent említett dalhoz hasonló, különleges elektronikus zenéket, hiszen nem éppenséggel rádióbarát alkotások. Szerencsére nem lett sértődés az esetből, külső szemlélőként pedig kifejezetten mókás Gáspár Laci reakciója.

Az X-Faktor stúdiójában megtörtént pillanatról felvétel is készült, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás