Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Laci csúnyán leoltotta ByeAlexet, és erről felvétel is készült

Gáspár Laci csúnyán leoltotta ByeAlexet, és erről felvétel is készült

Színes

Gáspár Laci csúnyán leoltotta ByeAlexet, és erről felvétel is készült

Színes

Baranyecz János 14:54

Úgy tűnik, hogy Gáspár Laci és ByeAlex ízlése eléggé különbözik.

Elindult az RTL Klubon az X-Faktor 11. évada, amiben természetesen a közönségkedvenc ByeAlex és Gáspár Laci is visszatértek a mentori székbe, hiszen nélkülük nem lenne az igazi ez a műsor. Már az elmúlt adások is rengeteg mókás, meglepő pillanatot tartogattak a nézőknek, hiszen többek között Gáspár Lacinak is volt egy egészen kellemetlen nyelvbotlása, amivel rendesen megnevettette az egész országot:

Gáspár Laci és ByeAlex kapcsolata mindig is érdekes volt az emberek számára, hiszen hol barátinak tűnik a viszonyuk, hol szinte apa-fia dinamikát lehet felfedezni közöttük. Most talán az utóbbira volt precedens, ugyanis a ByeAlex és a Slepp frontembere éppen azt mutatta meg Gáspár Lacinak, hogy milyen zenét hallgat, közben pedig árgus szemekkel nézte az énekes reakcióját – de végül egy oltást kapott elismerő szavak helyett.

„Ez egy zene? Gratulálok. Egyre igényesebb zenéket hallgatsz”

– mondta láthatóan gúnyosan Gáspár Laci, akinek az arckifejezése alapján egyáltalán nem nyerte el a tetszését a Bring Me The Horizon nevű zenekar „DiE4u” című dalának Six Impala remixe.

Ezek szerint Gáspár Laci és ByeAlex ízlése eléggé különbözik, bár tény, hogy nem mindenki szereti a fent említett dalhoz hasonló, különleges elektronikus zenéket, hiszen nem éppenséggel rádióbarát alkotások. Szerencsére nem lett sértődés az esetből, külső szemlélőként pedig kifejezetten mókás Gáspár Laci reakciója.

Az X-Faktor stúdiójában megtörtént pillanatról felvétel is készült, amit itt lehet megtekinteni:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria