promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi a gyerekével reklámozza a pelenkát, népharag zúdult a luxusözvegyre
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi a saját gyerekével reklámozza a pelenkát.

Mikor egy újszülött kisbaba érkezik a családba, a szülők azonnal elkezdenek azon gondolkodni, hogy melyik pelenkát vegyék meg neki. Az üzletekben ma már rengeteg fajta pelenkát lehet kapni, vannak az olcsóbb kategóriás, saját márkás termékek, vannak a középkategóriás típusok, és vannak az agyonreklámozott pelenkák, amelyeket a legtöbben ismerik. Azt már mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy melyik pelenka a legkényelmesebb a picinek, melyinek van megfelelő nedvszívó képessége, de sokaknál számít az ár is, hiszen nem mindenki teheti meg, hogy a márkás fajtákat vásárolja meg.

Hozzá kell tenni, hogy a szülők többsége nem szokott spórolni, ha a gyerekéről van szó, éppen ezért inkább megveszik a drágább pelust, csak a babának legyen jó. Amióta betört a piacra a Pampers Pants bugyipelenka, azóta ez az új kedvenc, hiszen nagyon sokan, akik kipróbálják, maradnak is ennél a terméknél. A bugyipelenkáról ugyanis tudni kell, hogy nemcsak szuper nedvcsívó képessége van, de - ahogy a reklámokban is hallhatjuk - akár 12 órán át is kitart a szivárgás elleni védelem.

Egyébként egy nagyon aranyos reklám készült ehhez a pelenkához, amit tényleg mindig megmosolyog az ember, amikor csak meglátja. Ez az úgynevezett kakibakimentes bugyipelenka-reklám, amiben egy gyönyörű kisbabával reklámozzák a Pampers új termékét: ez egy "kakitasival" van ellátva, ami felfog mindent a pelusban, így nem folyik ki belőle, és nem éri a szülőket kellemetlen meglepetés reggel, mikor az átaludt éjszaka után tisztába teszik a gyerkőcöt.

Ezt a pelenkát reklámozza most a közösségi oldalán Berki Mazsi, akitől megszokhattuk már, hogy mindig valamilyen márka termékével pózol egy-egy fotón vagy videón. Most azonban talán túl messzire ment, ugyanis a Pampers Pants bugyipelenkás reklámjához a kis Emmát is beültette maga mellé. Ezzel ismét kihúzta a gyufát az embereknél, akik hangot is adtak felháborodásuknak a posztja alatt.

„Na csak nem egy fotó erejéig a gyerekeddel voltál?”

„Gyerek beárazva. Szeletelve vagy egészben?”

„Egy nagyon buta tanulatlan riherongy vagy és sajnos ezen semmi se fog változtatni főleg nem a vagyonod vagy hogy épp milyen pénzes pasi mellett szeded meg magad. A gyereked majd biztos nagyon büszke lesz rád, mikor már fel tudja fogni szegény a dolgokat!”

„Szegény gyerek”

Ahogy azt Mazsi a videójában elmondta, az EMMAZSI tábor során volt alkalmuk kipróbálni ezt az újfajta pelust, ugyanis a szobabekészítéshez kaptak egy kis ajándékcsomagot a Pampers-től. Ezzel kapcsolatban az egyik kommentelő megjegyezte, hogy azt várta volna, hogy Mazsi ezt a csomagot felajánlja egy rászoruló családnak, akiknek nincs pénzük arra, hogy ilyen drága pelenkát és törlőkendőt vegyenek a saját gyereküknek.

Persze a legtöbb hozzászólásban a kislányt dicsérték, többen meg is jegyezték, hogy Emma mennyire hasonlít Berki Krisztiánra és nővérére, Natira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás