promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler mindig az édesapja bölcs szavaira gondol, mikor kegyetlenül lehúzzák őt a kritikusok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adam Sandler rengeteg negatív kritikát kapott a pályafutása során, de helyén tudja kezelni a dolgot.

Adam Sandler egykor Hollywood egyik legfelkapottabb nevettetője volt, aki olyan kasszasikerekkel repítette fel magát a legnagyobbak közé, mint például az Apafej, a Távkapcs vagy A vizesnyolcas. Aztán jött egy időszak, amikor nem éppen minőségi vígjátékokkal szórakoztatta a közönséget, sokak szerint elment egy kellemetlenül gagyi irányba, így darabjaira szedték őt a kritikusok – el kellett telnie pár évnek, hogy újra magára találjon, nemrég például egy remek, drámai alkotást hozott nekünk:

Adam Sandlernek végül sikerült bebizonyítania, hogy ő valójában egy remek színész, de volt idő, mikor tényleg egészen durva kritikákat kapott, amik a legtöbb embert teljesen padlóra küldtek volna. A világsztár elárulta, hogy akadtak negatív vélemények, amik eléggé rosszul estek neki, hiszen számára kedves emberekkel csinálja a filmjeit, és nem akarja, hogy őket is bántsák, de alapvetően nem szokták lerombolni őt a lehúzó megnyilvánulások – méghozzá azért, amit egyszer az édesapja mondott neki.

„Nem török össze. Mindig emlékszem valamire, amit édesapám mondott. Kemény ember volt. Rengeteg sikere és kudarca volt az életben, mint például az, hogy 1-2 évig nem volt munkája, és el se mondta nekünk. Emlékszem, hogy egyszer valami nem jött össze nekem. Egy rossz műsor, vagy egy elbukott meghallgatás. Dühös voltam és valószínűleg kellemetlenül is éreztem magam. Ő azt mondta: »Adam, nem lehetsz folyton boldog. Az emberek nem mindig fognak kedvelni téged. Lesz, hogy elbuksz«. Erre én azt mondtam, hogy: »De én csak boldog akarok lenni, nem kell a többi sz*rság«. Mire ő: »Sosem fogod tudni, hogy boldog vagy, ha nem érzed a többi dolgot is«.”

mesélte Adam Sandler.

A komikus megfogadta az édesapja bölcs szavait, hiszen nagyon igaz, amit mondani szoktak: eső nélkül nincs szivárvány.

Ha Adam Sandlert néha nem döngölnék a földbe könyörtelenül a kritikusok, akkor minden bizonnyal nem tudná igazán értékelni a pillanatokat, amikor ugyanezek az emberek dicsérik őt egy-egy drámai alakítása miatt – szóval a színész remek hozzáállással rendelkezik, mivel nem veszi a szívére a negatív kritikákat, viszont tudja értékelni miattuk a sikereit.

Adam Sandler hamarosan szinte az egész családját szerepeltetni fogja az új filmjében, így lehet, hogy ők is megtanulják majd ezt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás