promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi a férje halála után tényleg visszatért a lusuxélethez, és ezt újabb lesifotó bizonyítja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánnal voltak anyagi gondjaik, de ezt most már végérvényesen elfelejtheti.

Berki Krisztián nagyon fiatalon, mindössze 41 évesen hunyt el. Magyarország bulvárrajongó közönsége példásan viselkedett, mivel a többség tartotta magát ahhoz, hogy kommentekben nem rúgott bele még egyet a celebbe a halála után.

Ez azért is volt meglepő, mert a magyar híresség rendkívül megosztó volt a médiában. Sokan még úgy is kifejezték a részvétüket, akik nem kedvelték őt igazán.

Schobert Norbi anno a temetésen kimondta a nagy igazságot, hogy Berki Krisztián belekerült egy negatív spirálba, és a fitneszguru úgy vélte, a barátját a depresszió ölte meg. Annyi biztos, hogy rengeteg gond volt körülötte, és anyagilag is össze kellett szednie magát a családnak.

Krisztián akkor kapcsolt igazi lejtmenetbe, amikor kiderült a büntetőfékezése. Túl nagy volt a zúgolódás, így sokan elfordultak tőle, majd a televíziós műsorvezetőként sem alkalmazták tovább. A problémák ellenére senki nem számított ilyen tragikus végkifejletre.

Az elhunyt hírességnek Berki Mazsival is voltak vitái, és tanácsadóhoz is jártak. A házasságuk a szakadék szélén táncolt, de már csak a nem rég született gyermekük miatt is igyekeztek helyre rázni a dolgokat. Az idő eldöntötte volna, hogy valóban sikerült-e a békülés, de Berki Krisztián hirtelen tragikus módon meghalt.

Berki Mazsi valameddig gyászolt, de a bulvárközönség elég leleplezte, hogy az özvegynek már régóta új párkapcsolata van. Emiatt természetesen rengetegen támadják is őt.

Az új üzletember párjától van valószínűleg a Mercedes AMG G 63-as lusuxautó, de nem rég egy nyaralásra is kiruccantak együtt. Most a Bors szúrta ki a képet a Reddit közösségi oldalon, amit egy szemfüles arra sétáló készített.

Mazsi állítólag Budapesten, az Andrássy úton lépett ki egy luxusüzletből. Úgy néz ki a párja annyira a tenyerén hordozza, hogy már a Louis Vuittont is megengedheti magának az özvegy. A fotót ide kattintva tudjátok megnézni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás