promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV riportere TikTokon adott tanácsot egy lánynak, hogyan rabolják el a földönkívüliek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szlazsánszky Ferenc hála égnek tudta, hogy kihez kell fordulni az ügyben.

Mindenki imádja Szlazsánszky Ferenc lapszemléjét az ATV-n, ahol néha elég érdekes hírek szoktak előkerülni. (7:54-kor érdemes odakapcsolni).

Nekünk külön öröm, hogy egyszer a Promotions egyik színes anyaga is bekerült a riporter ajánlatai közé. Ha kíváncsiak vagytok, hogy miért hívják Szabó Andrást Csutinak, akkor nálunk kiderült a nagy igazság.

Szlazsánszky Ferenc anno úgy döntött, hogy halad a korral, és csinált is magának egy TikTok-csatornát, amivel igyekszik elérni a fiatalokat. Ez nem is megy rosszul, mivel az ATV-riporterének lassan már 50 ezer követője van, és a videói eddig 1,5 millió lájkot tudtak bezsebelni.

Újabban Szlazsánszky már olyan profin csinálja a dolgot, mint egy influenszer, és belemegy a kérdezz-felelek játékokba is. Itt nincsen tabu téma, mindenre szívesen válaszol, persze a már megszokott stílusában.

Múltkor egy lány kért tőle tanácsot, akinek minden vágya, hogy földönkívüliekkel találkozhasson.

A kérdés így szólt:

„Hogyan érjem el, hogy elraboljanak az ufók?”

Szlazsánszky szerint a kérdezőnek ebben mindenképpen Pataky Attilát kell megkeresnie, akinek komoly tapasztalatai vannak, és biztosan segít majd.

Pataky Attila állítása szerint már gyerekkora óta kapcsolatban áll földönkívüli lényekkel, akik meg is erősítették abban, hogy az univerzumban a szeretet a legerősebb törvény. Az énekes szerint nagyjából 27 idegen faj élhet itt velünk a Földön.

A frontember a plejádiak segítségével tudta meg, hogy mi a dolga a bolygónkon, de azt is megsúgták neki, meddig fog élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás