promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi kihívás nem Lékai-Kiss Ramóna mély dekoltázsát nézni a legújabb képén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna büszkén pózolt a mélyen kivágott ruhájában.

A legendás Barátok közt című sorozat Szentmihályi Zsófijaként ismerte meg a közönség Lékai-Kiss Ramónát, aki az utóbbi években mondhatni a magyar televíziózás legújabb királynője lett, hiszen rengeteg produkcióban láthattuk/láthatjuk őt, ugyanis szinte folyton képernyőn van – ez egyáltalán nem meglepő, mivel nemcsak tehetséges műsorvezető, hanem rendkívül csinos is.

Lékai-Kiss Ramóna legközelebb a hamarosan kezdődő Dancing with the Stars 3. évadában fog visszatérni műsorvezetőként Stohl András oldalán, így a TV2 nézői ismét felkészülhetnek arra, hogy a gyönyörű híresség ismét elképesztő ruhákban fogja elvarázsolni a közönséget a szépségével – de addig is az Instagram oldalára feltöltött, dögös képekkel kell beérniük a hűséges rajongóinak/hódolóinak.

Lékai-Kiss Ramóna nemrég egy meglepően mélyen kivágott, csillogó ruhában jelent meg egy eseményen, és szerencsére a követői legnagyobb örömére fel is töltött magáról pár képet a közösségi oldalára – sőt, mondhatni igazi kihívást adott az embereknek, hiszen szinte lehetetlenség nem a dekoltázsát nézni a csábító felvételeken, amiken egyszerűen csodálatosan néz ki a műsorvezető.

Csak úgy ragyogott Lékai-Kiss Ramóna az eseményen, ráadásul láthatóan büszkén pózolt, ami érthető, hiszen minden bizonnyal ő volt a buli fénypontja, akinek már a látványa is boldogsággal töltötte el a résztvevőket.

Itt lehet megnézni Lékai-Kiss Ramóna posztját, amiben még Stohl Andrással is van közös képe, ráadásul nem is egy:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás