Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hollywoodi színész csinált viccet a Maroon5 énekesének hűtlenségi botrányából

Hollywoodi színész csinált viccet a Maroon5 énekesének hűtlenségi botrányából

Színes

Hollywoodi színész csinált viccet a Maroon5 énekesének hűtlenségi botrányából

Színes

Biro Klara 21:01

Az elmúlt héten felkavarta a világot, hogy Adam Levine megcsalta várandós feleségét és a drámai történet abszurditása, hogy születendő gyermekét szeretőjéről akarta elnevezni, amihez annak engedélyét is kikérte.

Ez a helyzet sok humoros mémnek adott teret, amibe Adam DeVine színész is becsatlakozott. DeVine emlékeztetni akarta a rajongókat, hogy valójában Ő nem ugyanaz a személy, mint Adam Levine, és véletlenül se keverjék őt össze vele.

Mivel a Maroon 5 frontembere – Levine – az elmúlt hetekben a csalási botránya miatt végtelen számú mém témája lett, a színész – DeVine – megosztott egy humoros postot saját házasságáról az Instagramon.

„Csak azt szeretném megjegyezni, hogy a feleségemmel, @chloebridgesszel remekül vagyunk” – írta DeVine. A fényképen DeVine és felesége Bridges összebújnak, miközben festői tengerparti kilátásban gyönyörködhetünk. "Nem vagyok Adam Levine. Ő egy másik srác és egy rosszabb énekes. Leendő babánkat azonban Sumnernek fogjuk elnevezni."

Ez azért kimondottan vicces, mivel Levine Sumner Stroh nevű Instagram-modellel lépett félre és róla kívánta elnevezni 3.gyermekét. Amikor az engedélyét kérte, a modell hölgy TikTokon borította az asztalt.

Azóta már több nő is előlépett és azzal vádolta az énekest, hogy viszonyt folytatott Levine-al. Adam Levine a testiséget nem vallotta be, de azt igen, hogy helytelenül cselekedett, amit állítása szerint nagyon sajnál.

Borítókép: Profimedia- illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria