promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmenekült Sylvester Stallone házassága, így mentette meg a kapcsolatát a Rocky sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone fellélegezhet, mégsem ér véget 25 év után a házassága.

Pár hete egy orkán erejével csapott le a hír, hogy Hollywood egyik legboldogabbnak tűnő házassága véget ér, ugyanis Sylvester Stallone felesége, Jennifer Flavin 25 év után beadta a válási papírokat. Állítólag még Sly is meglepődött a hirtelen döntésen, ami mögött rejtélyes okok állnak, de elvileg kibékíthetetlen ellentétek, illetve a közös családi vagyon elherdálása volt a fő indok, ami a dokumentumokon szerepel.

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin is szűkszavúan nyilatkozott a nagy port kavaró válásukkal kapcsolatban, de abban mindketten egyetértettek, hogy bármi is történik, a három közös lányukat helyezik előtérbe, hogy ők ne szenvedjék meg a szülők kapcsolatának megfeneklését – bár közben is úgy tűnt, hogy Sly egyáltalán nem adja fel, és harcolni akar a feleségéért, aminek most meg is lett a gyümölcse.

Kiderült, hogy Sylvester Stallone kibékült a feleségével, miután az ügyvédek azt tanácsolták nekik, hogy bíróságon kívül egyezzenek meg a vagyonelosztásról, a közös, otthon töltött megbeszélésük pedig olyan jól sikerült, hogy újra egymásra találtak, és mindketten nagyon boldogok emiatt – vagyis bármi is volt a válás oka, végül sikerült átbeszélniük a dolgokat, és együtt maradnak.

Ez azért is örömteli hír, mert sokak szerint egy elég durva, mocskos válóper is lehetett volna ebből, amit biztos, hogy az egész család megsínylett volna. Bár igazából várható volt ez a végkimenetel, hiszen ha Sylvester Stallone képes volt annak idején kibékülni az ősellenségével, Arnold Schwarzeneggerrel, akkor tényleg bárkivel képes közös nevezőre jutni, még a szeretett feleségével is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás