promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi botrányhős akar lenni, anyósa is kiakadt a luxusözvegyre
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A víg özvegy szándékosan provokál, bicskanyitogató viselkedése már az anyósát is dühíti.

Lakatos Márk nemrég egy videóban alázta meg Berki Mazsit, amikor azt mondta, hogy az "Operett Színház felkérte őt Lehár Ferenc A víg özvegy című operett főszerepére". Mostanra kiderült, hogy a stylist irónikus kijelentése teljesen helytálló volt, hiszen Mazsi egy ideje már hamis képet mutat a világ felé, és megjátssza az összetört családanyát. Már a luxusutazgatásai miatt is sokan támadták, de miután kiderült, hogy az úgynevezett lelki terápiáját az új pasija, a sikeres és gazdag üzletember finanszírozta - aki maga is elkísérte őt "gyászvakációjára" -, még többen fordultak ellene.

Úgy tűnik, Mazsi nagyon is élvezi ezt a szerepet, hiszen azóta is lubickol benne; bicskanyitogató viselkedése azonban sokakat felháborít. Berki Krisztián édesanyjánál, Júlia asszonynál is betelt a pohár, aki nemrég a Bors-nak beszélt őszintén arról, hogy milyen is a menye valódi arca.

„Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok...”

Júlia asszony már nyáron érezte, hogy valami nem stimmel. Elmondása szerint mikor júliusban utoljára volt náluk, Mazsi furcsán viselkedett, azt érezte, hogy a menye végig azon gondolkodik, hogy bárcsak ne lenne ott.

„Már régen máshol járt az esze, nem a régi családján, az biztos! De nem baj,  majd az Isten teszi a dolgát. Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Mert, hogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége”

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsi viselkedése előre meg van tervezve, és egyetlen célja van vele: hogy ugyanolyan botrányhős legyen, mint amilyen a fia volt.

„Én sokat gondolkodtam azon, hogy miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az észszerű, ha bujkálna nem? Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte, és a fiam között. Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin”

- fogalmazott a luxusözvegy anyósa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás