promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balesetet szenvedett Kate Winslet, azonnal kórházba kellett szállítani
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kate Winsletet a legújabb filmje forgatásán érte baleset.

Az Oscar-díjas Kate Winslet tavaly az Easttowni rejtélyekkel elhozta nekünk az év legjobb, legizgalmasabb sorozatát, idén decemberben pedig a James Cameron-féle Avatar várva várt folytatásában fog szerepelni. A népszerű színésznő természetesen nem áll le, ugyanis máris elkezdte forgatni a legújabb filmjét, ráadásul nem is olyan messze tőlünk, Horvátországban – viszont történt a munkálatok közben egy nagyon aggasztó dolog a világsztárral.

Kate Winslet állítólag rémisztően nagyot esett a Lee című, életrajzi ihletésű film forgatásán, emiatt pedig azonnal kórházba kellett szállítani. Nagy volt az ijedtség a munkatársak részéről, de szerencsére hamar kiderült, hogy jól van a színésznő, és tovább tudja folytatni a forgatást – vagyis nem kell aggódni érte, minden bizonnyal kutya baja van, ha máris visszaáll a munkába.

Az Oscar-jelölt Ellen Kuras által rendezett Lee a legendás Elizabeth Millerről szól, aki egykor a Vogue modellje volt, de végül a kamera másik oldalát választotta, és a magazin II. világháborús fotográfusa lett, miközben megmutatta a nők szempontjából azt a szörnyű időszakot, ami örökre az emberiség egyik legsötétebb korszaka marad. Az alkotásban Kate Winslet mellett többek között Jude Law, Andrea Riseborough és Marion Cotillard is szerepelnek.

A Lee-nek egyelőre még nincs premierdátuma, de valószínűleg jövőre érkezik a mozikba. Sokan már most azt rebesgetik, hogy Kate Winslet újabb Oscar-díjat fog bezsebelni az alakításáért, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás