promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly kegyetlen döntést hozott Harry hercegről és Meghan Markle-ről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A király döntött: Harry és Meghan nem lehetnek ott.

Szeptember 19-én lesz II. Erzsébet temetése. A szeptember 8-án elhunyt királynőt rengetegen fogják elkísérni utolsó útjára, nemcsak a királyi család tagjai és az angol nép, de a világ vezetői is, köztük Novák Katalin köztársasági elnök is, aki nemrég érkezett meg Londonba.

Erzsébet temetésének előestéjén a világ legrangosabb politikai vezetői egy vacsorán vesznek részt, ahol a királyi család is jelen lesz; pontosabban nem mindenki. A Sky News információi szerint ugyanis Harry herceg és Meghan Markle meghívóját az utolsó pillanatban visszavonták, vagyis őket nem látják szívesen ezen az eseményen.

A hercegi pár nem tudja mire vélni az új uralkodó, III. Károly király döntését, persze nem ez az első alkalom, hogy egyfajta bosszúként megalázzák a házaspárt. II. Erzsébet koporsóját a napokban kísérték a gyermekei, és mindannyian katonai egyenruhájukat viselték. Ugyancsak egyenruhában volt Vilmos herceg is, Harry-nek azonban nem engedték meg, hogy magára öltse katonai viseletét. Mindez valószínűleg azért történik velük, mert a hercegi pár korábban elhagyta a királyi családot és lemondtak tisztségeikről.

Bár a vacsorán nem vehetnek részt, a hétfői temetésen minden bizonnyal jelen lesznek, ami itthon több csatorna is élőben közvetít, köztük az RTL Klub és a TV2 is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás