promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy jósnő megmondta, hogy ki fogja III. Károlyt váltani a trónon, aki állítólag II. Erzsébet halálát is előre látta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre a jósolási módszerre sokan fel fogják húzni a szemöldöküket.

II. Erzsébet királynő nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában hunyt el múlt hét csütörtökön, így nemzeti gyász kezdődött az Egyesült Királyságban. Az ősi törvények előírásainak megfelelően formálisan is az Egyesült Királyság uralkodójává nyilvánították szombaton III. Károly királyt.

Még a mai napon is hatalmas volt a sor a királynő ravatala előtt. A néhai brit uralkodótól hétfőn vesznek végső búcsút.

II. Erzsébet 96 éves korában halt meg, uralkodásának 71. évében, ami valóban elképesztő szám. Az elhunyt uralkodót hétfőn a királyi család legnagyobb és legrégibb angliai rezidenciája, a London nyugati határában fekvő, csaknem ezeréves windsori kastély emlékkápolnájában helyezik végső nyugalomra.

A sok érdekesség mellett rengeteg bulvárhír is szárnyra kap most a királynő halála miatt. Most kapott öt perc hírnevet az a jósnő is, aki előre látta II. Erzsébet halálát, és azt is megmondta, hogy III. Károlyt ki fogja követni a trónon. Most sokan jogosan kuncoghatnak egy jót, hogy a királynő halálát nem volt nehéz megjósolni.

Azon még inkább elmosolyodnak az emberek, hogy a jósnő spárgából jósol, amiket a levegőbe dob fel.

„A zöldségek egy koronát formáltak, amiből letört valami. Ekkor tudtam, hogy nagy veszteség éri majd a királyi családot”

- idézte a Blikk a jósnőt, aki a Daily Starnak nyilatkozott a speciális technikájáról.

Jóslata szerint a király hamarosan átadja a feladatait fiának, Vilmos hercegnek, aki így apja helyett uralkodhat majd. Az már kicsit merészebb látomás, hogy a hölgy megjövendölte Boris Johnson visszatérését, aki átveszi a miniszterelnökséget a szeptember 5-én hivatalba lépett Liz Truss-tól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás