promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Béres Anett fűző nélkül mutatkozott, a mellei szinte örömtáncba kezdtek
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori valóságshow-szereplő gyógyulása remek ütemben halad.

Az idei nyár egyik legkülönösebb és legmegrázóbb celebtörténete a Való Világ egykori sztárja, Béres Anett nevéhez fűződik. A 41 éves médiahíresség még júliusban vett részt egy teaszeánsznak nevezett összejövetelen, ahol az elfogyasztott ayahuasca-főzet után támadtak súlyos hallucinációi.

Menekülni kezdett, mert úgy érezte, gonosz teremtmények üldözik, végül ámokfutásának egy súlyos baleset vetett véget. Egy magaslatról ugrott a mélybe, súlyos csonttöréseket szenvedve, így lényegében életveszélyes állapotban szállították kórházba.

VV Anett azóta többször is elismerte felelőtlenségét, nem is akar titkolózni a nyilvánosság előtt. A gyógyulása szerencsére még a reméltnél is gyorsabban halad, így a szőke valóságshow-szereplő szinte hétről hétre tud valami jó hírrel jelentkezni.

Most például azzal, hogy végre nem kell folyamatosan hordania a fűzőjét. Természetesen nem divatból tartotta magát 9 héten keresztül, hanem azért, hogy a gerincoszlopát szilárdan tartsa. Máig beleborzong, hogy az idegsebészeten több olyan hasonló sérülttel találkozott, akik már nem tudtak lábra állni a balesetüket követően.

Anett azonban egyre virgoncabb, és az Instagramra kiposztolt fotója szerint nagyon jól érzi magát kötöttségek nélkül. Úgy tűnik, hogy a legutóbbi képén még melltartót sem hord, amitől a keblei szemmel láthatóan megkönnyebbültek.

A szép médiaceleb később egy infrabicikliben is próbára tette magát, amit elvileg fogyáshoz találtak ki, viszont most a lába megerősítésében, illetve a nyirokkeringése javításában is jó szolgálatot tesz neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás