promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi bepasizott: így néz ki 19 éves szerelme
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi hónapok óta van együtt ezzel a 19 éves sráccal.

Opitz Barbi igen eseménydús nyáron van túl: nagyjából 60 fellépése volt az elmúlt hónapokban, koncetről-koncertre járt, azonban ez egyáltalán nem zavarja, nagyon örül neki, hogy ilyen sok helyre meghívták őt.

„Nagyon jól érzem magam. Örülök, a sok fellépésnek. Nagyon húzós volt ez a nyaram is. Körülbelül 50-60 fellépésem volt a nyáron, hogyha jól számoltam. Átlagosan hétvégente három-négy-öt bulin lépek fel”

- mesélte a Metropolnak Barbi, akire nemrég ismét rátalált a szerelem is.

A 22 éves énekesnő összejött egy 19 éves fiúval, Serleg Alberttel, akivel már négy hónapja él boldog párkapcsolatban. A fiatal férfi nagyon szereti Barbit és a fellépésekre is elkíséri. Az X-faktor egykori győztese azt is elmondta, hogy Alberttel már együtt voltak, mikor exe kiszivárogtatta azt a meztelen felvételt, amit még akkor küldött neki az énekesnő, mikor még vele volt; azonban ez egyáltalán nem zavarja Albertet.

Barbi elmondása szerint nagyon jól megvannak új szerelmével, és nemsokára együtt is mennek nyaralni. A sok fellépés miatt nyáron nem volt idejük arra, hogy utazgassanak, de ezt hamarosan bepótolják.

„Még nem voltam nyaralni, de tervben van, majd októberben, Dubaj a cél. Még egyébként nincs semmi megszervezve, ez még csak egy elképzelés, de októberben lesz az első hét, ami szabad hétnek néz ki”

- mondta Barbi.

 
(Fotó: Metropol/BS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás