promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberkereskedők fogságába esett a magyar szépségkirálynő, az Interpol nyomoz Jázmin Viktória ügyében
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 21 éves Jázmin Viktóriát emberkereskedőktől mentették ki.

Jázmin Viktória a Zara-ruhás modellként  vált ismertté. A 2021-es Miss Universe Hungary szépsége nemrég élete legrosszabb napjait élte át Észak-Macedóniában, ahol emberkereskedők fogságába esett. A 21 éves lány egy modellmunkára érkezett a balkáni országba 11 másik lánnyal, hogy egy ruhakollekció fotózásán dolgozzanak. Eleinte minden rendben ment, aztán hamarosan rémálommá vált az út.

„Az érkezésnél elvették a szállodások az útlevelem, majd napokig nem történt semmi, miközben bárhova mentem, volt velem valaki, felügyeltek. A megbízóm egy idő után nyomulni kezdett. Ölelgetni akart, kérte, hogy adjak puszit, kissé erőszakosan közeledett, ám én elutasítottam”

- kezdte remegő hangon a történetet Viktória, aki egy hónappal az eset után a Blikk-nek nyilatkozott.

A fiatal modell elmondása szerint a megbízója eleinte kedves volt, aztán mikor a kávézás során visszautasította a közeledését, akkor egyszer csak felé fordult, majd annyit mondott: "ha most itt megölnélek és bedobnálak a tóba, húsz évig senki nem tudná, hova tűntél". Viktória nagyon megijedt, de nem mutatta ki, inkább megivott két pohár bort. Elmondása szerint utána semmire sem emlékszik, valószínűleg azért, mert belekevertek valamit az italába, ami miatt öntudatlan állapotba került. Azt nem tudja, hogy azon az estén bántották-e vagy történt-e vele olyasmi, amire nem lenne büszke, de reméli, hogy nem.

Jázmin Viktória másnap jelezte az édesapjának és a többi lánynak, hogy baj van. Ezután egy pokoli 24 óra következett. Ugyan a hatóságok segítettek ebújtatni Viktóriát, amíg az édesapja oda nem ért hozzá, így is nagyon félt, hogy nehogy megtalálják.

„Pokoli volt az az egy nap. Rettegtem, hogy megtalálnak ,és akkor végem. Semmit nem aludtam, féltem lehunyni a szemem. Még most is rémálmaim vannak, mert utólag azt mondták a szakemberek, alig egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el. (...) Közben az egyik lány feljelentést tett Franciaországban, és az Interpol nyomozni kezdett”

A magyar modell hozzátette, hogy amióta újra aktív lett a közösségi médiában, a gyilkossággal fenyegetőző férfi megtalálta őt, és azóta is zsarolja, hogy kompromittáló felvételei vannak róla. Viktória egyelőre nem mer nyugodtan élni, jelenleg is pszichológus segít neki feldolgozni ezt a traumát.

„Teljesen megváltozott az életem. Nem merek egyedül menni sehova, ha látok egy embert, aki hasonlít rá, szinte a szívem megáll, annyira megijedek. Minden egyes programomról, de még egy sima bevásárlásról is legalább két embert értesítek”

- fogalmazott a 21 éves, fiatal nő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás