promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi 75 milliós luxusautóval mászkál, de anyagi gondokkal küzd
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi remekül alakítja az anyagi problémákkal küzdő anyukát, miközben luxus életet él és méregdrága autóval járkál.

Berki Mazsi és Berki Krisztián látszólag fényűző életet éltek, ez azonban csak az a képük volt, amit a nyilvánosség felé mutattak. A luxusnyaralások, a divatos, márkás ruhák és kiegészítők, valamint a méregdrága autók csupán szemfényvesztés voltak, az egykori médiaszemélyiség halálakor kiderült, hogy Krisztián valójában albérletben lakott, a luxusautóit pedig bérelte, vagy egyszerűen csak odaállt melléjük, hogy fotózkodjon velük, és aztán mindenkit őt irigyelje. Azonban a luxus körülmények között zajló életmódját csak a reklámszerződéseknek és a céges megállapodásoknak köszönhette, valójában közel sem volt milliomos és vagyonos.

Éppen ezért is volt sokak számára furcsa és bicskanyitogató, hogy Krisztián halála után az özvegye, Mazsi luxus körülmények között simogatta a lelkét Balin, majd luxusvillában ünnepelte a születésnapját, mindezt annak ellenére, hogy elvileg anyagi gondokkal küzd. Nemrég azonban fény derült az igazságra, a luxusözvegy már hónapok óta egy másik férfival él párkapcsolatban, és ő biztosítja neki a jólétet. Ráadásul a gazdag üzletember Balira és a balatoni luxusvillába is elkísérte Mazsit, szóval így érthető, hogy honnan futotta neki ezekre az utakra.

Ezek után teljesen természetes, hogy sokan nem hiszik el Mazsi gyászát, sőt, még az anyósa is azon a véleményen van, hogy fia özvegye hamis képet mutat a világnak. Nagyon sok embernek szúrja a szemét, hogy Berki Mazsi megjátssza az anyagi gondokkal küzdő édesanyát, miközben 75 milliós luxusautóval mászkál.

Erről tanúskodnak azok a lesifotók is, amelyek éppen péntek reggel készültek. Mazsi a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendége volt, ahol a Dancing with the Stars kapcsán kérdezték. Mikor leparkolt a TV2 székháza előtt, akkor kapták lencsevégre a Mercedes AMG G63 V8 biturbó autóval, amit egy átlagember sem tudna megengedni magának, nemhogy egy özvegy, akinek anyagi gondjai vannak. De ebből is látszik, hogy Zoltán nevű lovagja - aki nem mellesleg Berki Krisztián egyik régi ismerőse - minden megad neki, hogy semmiképp se kelljen nélkülöznie.

Ilyen monstrummal járkál most Berki Mazsi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás