promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megviselten közölte a szomorú hírt, nagyon elkeseredtek a rajongói
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi kénytelen volt meghozni egy nehéz döntést.

Pár hónapja még az egész ország azt találgatta, hogy vajon kivel jött össze Tóth Andi. Lehetett hallani pletykákat, hogy a Dancing with the Stars-os partnerével, Andrei Mangrával alkotnak egy párt, illetve az X-Faktor 17 éves nyertesével, Alee-val is összeboronálták már szóbeszédek szintjén, de végül kiderült, hogy a VALMAR énekeséért, Marics Petiért dobog a csinos énekesnő szíve – bár nemrég sokan azt hitték egy félreérthető poszt miatt, hogy máris szakítottak:

Szerencsére úgy tűnik, hogy Tóth Andi és Marics Peti továbbra is boldogok együtt, ráadásul sokan igazi álompárként hivatkoznak rájuk, hiszen mindketten ugyanolyan „őrültek”, szenvedélyesek és tehetségesek. Utóbbinak vannak negatív hatásai is, hiszen Tóth Andi olyan sok fellépésre jár manapság, hogy most a szervezete kimerült, megálljt parancsolt neki, és emiatt elkeserítő dolgot kellett közölnie az Instagram oldalán: egészségügyi okok miatt lemondta az összes tervezett fellépését erre a hétre, ezzel pedig sok rajongóját elszomorította.

„Nem vagyok COVID-os, azt megnéztük, meg hangszálgyulladásom sincs. Csak egy ideje már jelez a testem, és így elfáradtam valahogy, szóval mindenem fáj. Elég pusztulat egy tegnapom volt, meg éjszakám volt. Szóval csak gondoltam szólok, hogy ez van, megvagyok, csak inkább pihenek azt hiszem ezen a hétvégén. Ennyi”

mondta láthatóan megviselten, gyenge hangon Tóth Andi.

Az biztos, hogy Tóth Andi az utóbbi időben mind a két végén égette a gyertyát, hiszen minden előadó számára a nyár a legfontosabb időszak a fellépések szempontjából, jelenleg pedig ő az egyik legfelkapottabb énekesnő Magyarországon, így rengetegen kapkodtak érte, ő pedig minden bizonnyal igyekezett kielégíteni az igényeket. Ráadásul közben folyamatosan készítette a dalokat, illetve a testvére esküvőjén is ott volt – így nézett ki Tóth Andi a különleges eseményen, ahová természetesen Marics Peti is elkísérte őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás