promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edináról kellemetlen felvétel került ki, a fél ország meghökkent a fotó láttán
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem öregedett éppenséggel jól az a kép Kulcsár Edináról, ami nemrég pillanatok alatt körbejárta a világhálót.

Januárban szinte egy atombomba erejével jobbant a hír, hogy Kulcsár Edina szétment Csutival, majd szinte rögtön összejött G.w.M-mel. A rapper korábbi párja, illetve a gyermekei édesanyja, Nagy Melanie érezhetően nem viselte túl jól a dolgot, de az egykori szépségkirálynő exe, Csuti talán még nála is jobban a padlóra került – főleg, miután kiderült, hogy Kulcsár Edina éppen G.w.M-től várandós.

Kulcsár Edina és Csuti elvileg a körülményekhez képest egészen szépen tudták kezelni a válást, és hamarosan hivatalosan sem lesznek már együtt, ami nagyon fontos, mivel ha a baba születésekor még papíron tartani fog a házasságuk, akkor az üzletember nevére kerülhet G.w.M gyermeke, ami senkinek sem lenne jó.

G.w.M és Nagy Melanie viszont sajnos úgy tűnik, hogy nem ilyen békésen rendezik a szakítást, ugyanis volt időszak, mikor az ő csatájuktól volt hangos a sajtó, mivel az énekesnő állítólag nagyon sok pénzt követelt gyerektartásra a rappertől, aki többször is nyilvánosan ment neki egykori szerelmének – egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi lett a botrány vége, sikerült-e esetleg megegyezniük.

Nemrég egy egészen döbbenetes felvétel kezdett el körbejárni az interneten, ami érthető, hiszen valóban meglepő dolgot lehet látni a fotón: a 2014-ben készült képen nem mással pózol Kulcsár Edina, mint G.w.M exével, Nagy Melanie-val, ráadásul mindketten boldogan mosolyognak – mit sem sejtve arról, hogy mindössze pár évvel később ekkora balhéba keverednek együtt.

A kommentelők többsége jót nevetett a sors fintorán, hiszen enyhén szólva nem öregedett éppenséggel jól ez a fotó, ami egy sminkbemutatón készült. A legtöbb hozzászólásban Kulcsár Edinát támadják, míg Nagy Melanie-t dicsérik, de az emberek bárkit is tartanak hősnek, illetve ellenségnek ebben a bulvártörténetben, az biztos, hogy a lent látható felvétel több, mint kellemetlen annak tükrében, hogy most mi zajlik a két szereplő körül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás