promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi titokban Berki Krisztián egyik barátjával jött össze?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Berki Mazsi már egy ideje túltette magát a májusban elhunyt Berki Krisztiánon.

Az utóbbi hetekben szinte megállás nélkül csak Berki Mazsiról lehet hallani, mióta a tragikus hirtelenséggel elhunyt férje, Berki Krisztián édesanyja elég keményen nekiment a „vígözvegynek”, ráadásul nyilvánosan. Júlia szerint Berki Mazsi pokollá tette a fia életét, majd a meghökkentő kijelentés után nem sokkal elég meglepő lesifotók kerültek ki a hírességről, ugyanis állítólag nemrég egy titokzatos férfival csókolózta végig az éjszakát egy szórakozóhelyen:

Azóta kiderült, hogy Berki Mazsi állítólag több hónapja összejött azzal a férfival, akivel a lesifotókon szerepel, így sokan kiakadtak, hiszen alig 4 hónap telt el Berki Krisztián halála óta. Eddig is sokan támadták Berki Mazsit azért, mert egyesek szerint nem megfelelően gyászolja a férjét, de most durván elszabadultak az indulatok a kommentelők körében – főleg, miután Berki Krisztián édesanyja ismét egészen sokkoló dolgot mondott.

„Nemigen beszélünk mostanában Mazsival, ő is éli az életét, ahogy tudja. Az új kapcsolatáról sem tudok semmit, csak annyit, amennyi az újságokban megjelent ezzel kapcsolatban. Az azonban most ütött szöget a fejembe, hogy amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz. Ezt akkor furcsálltam is, de nem tettem szóvá neki”

mondta Júlia.

Ezek alapján Berki Mazsi nem ment messzire az újabb szerelemért, ugyanis titokban Berki Krisztián egyik barátjával van együtt, de erről a Blikk megkeresésére nem akart se ő, sem az állítólagos párja nyilatkozni – ez persze azért is lehet, mert egyelőre még csak pletyka szinten létezik a kapcsolatuk, és könnyen elképzelhető, hogy valójában nincs is alapja a szóbeszédeknek.

Berki Mazsi amúgy most eléggé elfoglalt, hiszen nemcsak a Berki Krisztiánnal közös babáját, Emmát kell egyedül nevelnie, hanem a Dancing with the Stars következő évadában is szerepelni fog – bár a minap volt egy kellemetlen sérülése, ami miatt sokan úgy gondolták, hogy máris fel kell adnia a versenyt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás