promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyes állapotban, félpucéran talált rá VV Anettre, most életre szóló barátság lehet közöttük
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki meglepődött, hogy Béres Anett az elhíresült teaszeánsz után milyen gyorsan halad a teljes gyógyulás felé.

Borzasztóan indult a nyár közepe VV Anett számára, aki súlyos sérülésekkel került elő egy titokzatos teaszeánsz után. A celebet megtaláló férfi azonnal értesítette a mentőket, akik ezután kórházba szállították a nagyon súlyos sérüléseket szerző Anettet.

Az egykori valóságshow-sztár Ayahuascát fogyasztott, ami erős hallucinációkat tud okozni. Egy interjúban azóta már arról is lerántotta a leplet, hogy magát a sátánt látta a szertartásvezetőben, és tisztázta, hogy nem volt meztelen, csak a pólóját vette le, mert melege volt, de aztán reszketett a hidegtől.

Anettet végül augusztus elején engedték ki a kórházból. Az anyukájához költözött, akivel egy jóval mélyebb kapocs alakult ki köztük. A celeb gyógyulása hála égnek jóval gyorsabb, mint azt bárki gondolta volna, és az idegorvos szerint hamarosan a gerincmerevítőt is elhagyhatja.

Amikor súlyos állapotban bekerült a pécsi kórházba, akkor az orvosok azt mondták, hogy egy teljes év is lehet a felépülése. Anett továbbra is úgy látja, hogy a teaszeánsz balul sült el, de azóta csak jó dolgok történtek vele, amikért hálát is ad.

Persze nem szabad elmenni a tény mellett, hogy ha a hírességet nem találják meg, akkor lehet valóban elveszíti az életét, ami így is egy hajszálon múlt. Béres Anett azóta már találkozott a siklósi otthonában azzal a személlyel, aki rátalált.

„Amikor kiszálltam az autóból könnyeztem, láttam, hogy neki is kicsit folyt a könnye, anyunak is. (…)Azóta már háromszor hívott telefonon, mondta, hogy szeretné tartani velem a kapcsolatot”

- mesélte az RTL Reggeli című műsorában a celeb.

Anett úgy látja, hogy a történtek óta jobban kell értékelnie azt, amije van, a barátait és családját, akik végig mellette voltak, de a munkáját is, amit nagyon szeret.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás