promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi levetkőzött, így eldönthetjük, hogy jól tette-e, amiért a nőies idomait szálkás testre cserélte
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke műsorvezető-színésznő egy évtizede a magyar férfiak álomnője volt.

Szabó Zsófi még csak a 34. születésnapját ünnepli szeptemberben, de elmondhatja magáról, hogy már bő egy évtizede a magyar celebvilág állandó szereplője. Szabó Gyula színész gyönyörű lánya ez idő alatt óriási változáson ment keresztül, elég csak megnézni például azokat a fotókat, amelyeket 2011-ben a CKM férfimagazin számára készített Nánási Pál.

Azokon még nyoma sincs a mostani szálkás testének, inkább nőiesen teltnek nevezhetnénk, bár 23 évesen sem volt rajta egyetlen felesleges gramm sem. A szőke szépség akkoriban énekesnőként is kipróbálta magát, illetve a Jóban Rosszban egyik főszereplőjének számított.

Sokan voltak tehát kíváncsiak arra, hogyan mutat ruha nélkül, és Zsófi szerencsére nem is sokat vacillált, mielőtt elfogadta a felkérést a fotózásra. Sikerült viszont anélkül is pikáns képekkel meglepnie az olvasókat, hogy akár csak a fedetlen melleit megmutatta volna.

A 2011. júniusi szám címlapján egy szakad farmermellényben domborított, a magazin belsejében pedig legfeljebb bugyira vetkőzött. Akkoriban ő volt a magyar férfiak egyik álomnője, így a legtöbben belenyugodtak, hogy a textilek a lényeget eltakarják.

„A fotózásra alig néhány napos felkészülési időt kapott, így saját bevallása szerint gyors léböjtkúrába kezdett, hogy a legjobb formáját hozhassa… Nem véletlen a kissé vadóc megjelenés: ő maga kérte, hogy a beállítások legyenek minél természetesebb hatásúak, de mégis az átlagostól eltérő hangulatot sugalljanak”

– írta akkoriban a fotózás körülményeiről a Ma.hu oldal. Pár évvel később Zsófi maga pedig ezt nyilatkozta a Velvetnek, amikor rákérdeztek, hogy a Playboynak nem akar-e levetkőzni:

„2011-ben megkaptam az álomnő címet, és akkor készült is rólam egy elég erotikus fotósorozat. Az nekem bőven elég. Ma már azt sem vállalnám el. Meghagynám ezt a fiataloknak. Olyan stabil párkapcsolatban élek, hogy nincs szükségem arra, hogy levetkőzzek.”

Fotók egyebek mellett az Origón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás