promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian szexvideóját a saját anyja szivárogtatta ki?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrányt robbantott ki Kim Kardashian expasija.

A több mint 327 millió Instagram követővel rendelkező Kim Kardashian jelenleg a világ egyik legbefolyásosabb, legsikeresebb influenszere, akit legalább annyian gyűlölnek, mint amennyien imádnak. Sokan máig nem értik, hogy lehet valaki ennyire gazdag és ismert úgy, hogy konkrétan semmiben sem tehetséges, és szinte csak arról híres, hogy híres – nos, minden egy házi szexvideóval kezdődött.

2006-ban indult a Kardashian család életéről szóló Keeping Up with the Kardashians című reality műsor, majd 2007-ben kiszivárgott az internetre, illetve megjelent egy intim felvétel, amin Kim Kardashian és az ismert rapper, Ray J „akcióznak”. A szexvideó akkor pillanatokon belül bejárta a világhálót, és mindenki megismerte a fiatal influenszert, aki kihasználta a hirtelen jött hírnevet, felfuttatta a családi realityt, és az utóbbi években egy igazi birodalmat épített különböző szépségápolási cikkekkel, műsorokkal és egyéb termékekkel.

Sokáig Kim Kardashian 18+-os esete volt az iskolapéldája annak, hogyan lehet valaki villámgyorsan ismert, de most kiderült, hogy igazi aljasság is kell ahhoz, hogy ez bejöjjön, hiszen előre ki volt tervelve az egész – legalábbis ezt állítja Ray J, aki sok-sok év után végre tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta az igazságot.

Ray J szerint Kim Kardashian édesanyja, Kris Jenner több házipornót is készíttetett velük, megnézte az összeset, majd kiválasztotta azt az egyet, amelyiken a legjobban szerepel a lánya.

Ha ez igaz, akkor az azt jelenti, hogy Kris Jenner direkt szivárogtatta ki/jelentette meg a lánya intim videóját, vagyis hagyta, hogy a hírnévért cserébe az egész világ lássa Kim Kardashiant szeretkezés közben, ez pedig egészen gusztustalan – ráadásul Ray J-vel közösen mind a hárman benne voltak a dologban, aztán úgy csináltak, mintha Kim lett volna az áldozat, pedig a Kardashian család műve az egész botrány.

Egyelőre még kérdéses, hogy ez mennyire fedi a valóságot, hiszen lehet, hogy csak Kim Kardashian exe akar borsot törni az orruk alá – itt lehet megnézni Ray J rövid vallomását, amit saját állítása szerint azért tett meg, mert mostantól őszintén akar élni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás