promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen helyzetbe került Kulcsár Edina, ennél rosszabb nem is történhetett volna vele
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina nagyon kínos helyzetbe került.​

Kulcsár Edina a hétvégén gyermekmentes napokat tartott, ugyanis most nem vele voltak a kis lurkók. Az egykori szépségkirálynő, aki jelenleg G.w.M-től várja harmadik gyermekét, úgy döntött, hogy hasznosan fogja tölteni ezt az időt, és egy kicsit megpróbál visszarázódni a munkába.

Vasárnap például egy nagyon izgalmas eseményre indult el Olaszországba, azonban a repülőtéren olyan kellemetlen dolog történt vele, amiről az Insta Story-jában számolt be a követőinek.

Edinának feltűnt, hogy miután leszállt és magához vette a bőröndjét, nem tudja kinyitni. Nagyon felidegesítette magát, hiszen azt hitte, hogy valaki szórakozásból elállította a zár kódját. Végül sikerült "egyéb" módszerekkel kinyitni a csomagot, és akkor szembesült vele, hogy nem is a saját bőröndjét hozta el a reptérről. Edina mentségére legyen mondva, hogy egy teljesen ugyanolyan bőröndöt cserélt össze, dehát ebből is látszik, hogy nem árt, ha valamilyen megkülönböztető jelzést rakunk a saját csomagunkra.

Először nem is tudta, hogy sírjon vagy nevessen, végül visszament a reptérre, hogy visszaszerezze a saját csomagját.

„Megjártuk a repteret a bőröndöm reményében. Mint utóbb kiderült, teljesen feleslegesen! Korábban azt mondták, bármikor mehetünk, most, amikor meg odaértünk, azt mondták, hogy menjünk vissza 4-kor. Igazából nem volt messze… Csak olyan 15 kilométer volt. Meg persze vissza is. Lehet rosszabb?”

– tette fel a kérdést a 24 óráig elérhető Story-jában Edina, aztán rögtön meg is válaszolta magának a kérdést, hogy igen, lehet még ennél is rosszabb, hiszen G.w.M nem lehetett ott vele, hogy segítsen neki és mellette legyen ebben a kellemetlen helyzetben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás