promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nős, gazdag pasikra specializálódott a dögös, érett nő – ezt kínálja nekik az ágyban, a négy fal között
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pontosan tudja, hogy mit kívánnak a menő férfiak.

Sorozatcsalónak nevezi magát az a középkorú, barna hajú bombázó, aki persze nem pénzügyi dolgokban tesz rossz fát a tűzre. Hanem lefeküdt ezernél is több férfival, és különös örömöt jelent számára, ha éppen nős pasi akad a hálójába.

A kereken 50 éves Gweneth Lee valóban bombaformában van, és most azért szólaltatta meg a Daily Star bulvárlap, mert a kikapós hölgy a szeptembert tartja a legeredményesebb hónapjának. Vége a nyárnak, jönnek az unalmas őszi munkanapok, és észrevétele szerint a férfiak ilyenkor hajlamosabbak a kicsapongásra.

Nevezhetjük ezt a hónapot tehát szeXtembernek is, amit most a vonzó Gweneth is megerősített. A találati listáján nemcsak átlagemberek találhatók, hanem filmproducerek, pénzemberek és más efféle menő fickók is.

A hivatásos szeretőnek nevezhető nő London és Kalifornia közt osztja meg az idejét. Észrevétele szerint az unalom és a megszokás vezeti a legtöbb pasit arra, hogy egy új partnerrel keressen titkos, izgalmas kalandot magának.

Gweneth egyébként maga is volt házas, de ma már nem tudja elképzelni, hogy valaha is hosszú távú kapcsolata legyen. Persze, úgy könnyű, hogy gazdag, intelligens és őt gyakran ajándékokkal meglepő férfiak nyüzsögnek körülötte.

„A nős férfiak a legjobbak. Észreveszik, ha fodrásznál jártál, ha megcsináltattad a körmeidet, vagy vettél egy csinos ruhát. Élvezem a tőlük áradó figyelmet, de nem szeretnék egyvalaki mellett leragadni”

– indokolta meg a barna MILF a „pályaválasztását”. A divatcuccok és ékszerek mellett az egyik szeretője nemrég egy autóval lepte meg. A nők persze fújnak rá, egyszer egy terhes anyuka például családrombolónak nevezte, amikor megtudta, hogy kifejezetten nős férfiakra specializálódott.

Gweneth a partnereinek egyébként nem kínál sok különlegességet az ágyban, inkább a diszkréciójával és nőiességével hódít. Úgy gondolja, hogy a szeretőre vágyó gazdag pasik a finom flörtöt, a gyengéd érintéseket és az érdeklődő meghallgatást igénylik, nem a pornófilmekbe illő „döngetést”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás