promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs nyilvánosságra hozta a nagy hírt, hatalmas az öröm
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt.

2015-ben indult el Sebestyén Balázs sztárvetélkedője, a Gyertek át szombat este!, amit aztán további négy évad követett. A 3. évadtól már csak Gyertek át! címen futó műsor utoljára 2019-ben volt látható az RTL Klubon, azonban néhány év kihagyás után most visszatér a képernyőre.

A műsor vezetője, Sebestyén Balázs a közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan új adásokkal jelentkezik a Gyertek át!, amelyek adásfelvételeire már jegyeket is lehet venni; így aki szeretné, testközelből is végig nézheti a műsort, élvezheti a sztárok csipkelődését és Balázs ütős poénjait.

Fontos tudni, hogy a nappaliba összesen az első 100 jelentkező fér be, ezért sietni kell, ha be akarod biztosítani a helyedet a bárban vagy a kényelmes fotelek egyikében. A jegyvásárlási felületen kiemelik, hogy alkalmi viseletben kell érkeznie mindenkinek, mert alkalmanként a közönség is látszódni fog a műsorban.

Összesen 8 adás felvételére lehet jelentkezni: 2022.szeptember 19., szeptember 20., szeptember 28., és szeptember 29. - mindegyik nap 15:30 vagy 19 órai felvétel kezdéssel. A felvételekre egy órával a kezdés előtt kell érkezni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz látható a Gyertek át! új évada, hiszen az RTL Klub nem említette meg az őszi műsorai között, ezért valószínűleg csak 2023-ban fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás