promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy srác kipróbálta, hogy 100 randin talál-e magának megfelelő lányt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az USA összes államát bejárta, és közben persze nagyon jól szórakozott.

Nem mindennapi kihívásra vállalkozott egy fiatal srác, aki elhatározta, hogy az Egyesült Államok összes államában randizni fog legalább egy lánnyal. Ennek érdekében fel is mondott a munkahelyén, amit utólag sem bánhatott meg, hiszen a legjobb csajokkal találkozgathatott.

Hogy egy randiba mi fért bele, azt nyilván kettesben döntötték el, viszont tény, hogy a 25 éves, montanai Matthew Wurnig azért jött össze 100-nál is több lánnyal, hogy megtalálja magának az igazit.

A kocsijára az 50 dates 50 states (50 randi, 50 állam) feliratot ragasztotta, és a kalandjának persze hamar híre ment a közösségi médiában. Matthew őrülete a pandémia idején kezdődött, de akkor még a Tinder segítségével elsősorban virtuális csajozásba fogott.

A korlátozások feloldása után aztán nyakába vette az országot, és a TikTokon dokumentálta is a nagy utazást, bő félmillió lelkes követőt összegyűjtve. Az ismertség nyilván segítette az ismerkedést, és rengeteg emlékezetes pillanatot is sikerült szereznie, Alaszkába például helikopterrel jutott el, Új-Mexikóban pedig hőlégballonozott az aktuálisan kiszemelt párjával.

„A járvány előtt összesen 5-ször randiztam. Most viszont már bőven túl vagyok a 100-on, és még mindig nem értem a nőket”

– vallotta be őszintén Matthew. Előbb csak 50 randit tervezett, ám olyan nagy sikert aratott vele, hogy lezavart még egy „évadot”. A kalandot 2021 januárjában kezdte, és a végére hagyta a távoli államokat, Alaszkát és Hawaiit.

A népszerűsége ellenére azért nem mindig aratott osztatlan sikert a lányoknál, de ez így természetes. A fentiekből talán kiderülhetett, hogy a montanai srác még mindig nem találta meg az igazit, ezért nem lenne csoda, ha újra nekieredne az országnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás