promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexturista lett egy nő anyja, egészen Afrikáig elutazik a vad együttlétekért
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ottani fiatal férfiak pénzért árulják magukat az általában idősebb nőknek.

A szülőknek alkalomadtán meggyűlhet a bajuk a gyermekeikkel, nem könnyű elviselni, ha az utódok rendszeresen botrányt okozva keltik rossz hírét a családnak. De előfordul fordított eset is, amikor éppen a szülő szorul megregulázásra.

Egy nő például azon kesergett nemrég a brit Daily Star bulvárlapnak, hogy képtelen kordában tartani az édesanyját. A kedves mama ugyanis idős korára szexturista lett, és már nem egyszer vonták felelősségre a hatóságok, amiért illetlenül adta oda magát férfiaknak néhány afrikai tengerparton.

A nő nem is próbálja vakációknak álcázni a kalandjait, a családja is tud róla, hogy kizárólag a vad szexért utazik egzotikus vidékekre. Az anyuka szerint az egész szituáció rettentően szórakoztató, ám a lánya képtelen nevetni a dolgon.

Az idős hölgy még a járvány előtt kapott rá az afrikai utakra, ahol a bumstereknek nevezett fiatal srácokkal szokta múlatni az időt. A kifejezés Gambiából származik, ahol a könnyűvérű férfiak pénzért cserébe kínálnak jó szexet az általában náluk jóval idősebb nőknek.

2020-ban az anya megbetegedett, és miközben a lánya ápolta, szóba került a szexutak kérdése is. Mivel a „bűnösnek” kikiáltott nő akkor gyenge volt és esendő, sírva esküdött meg mindenre, hogy belátja a hibáit, és soha többé nem hozza kellemetlen helyzetbe a családját.

A felgyógyulása után persze azonnal fordult a kocka, és rögtön befizetett egy újabb fülledt hangulatú vakációra. A lánya átverve érezte magát, úgy gondolta, hogy ez már túlmegy minden határon, és nem fogható csak arra, hogy az anyja szabadnak és újra fiatalnak szeretné érezni magát.

Afrikában a „bumsterséget” sok fiatal férfi kitörési lehetőségnek tartja, ezért az iskola helyett inkább ezt választja. Néhányan férfiakkal és nőkkel is ágyba bújnak, az egy hónap alatt megkereshető 1500 euró (600 ezer forint) azonban nem olyan sok, hiszen folyamatosan az egészségüket teszik kockára érte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás