promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina megtörte a csendet, és közben csúnyán megalázta Csutit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina egy szerelmes poszttal jelentkezett, és megint sikerült burkoltan beszólnia Csutinak.

Már hosszú hónapok óta szinte csak Kulcsár Edinától, G.w.M-től és Csutitól hangos a sajtó, hiszen folyamatosan olyan dolgok történnek velük, amik egyből megragadják az emberek figyelmét. Legutóbb például kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M mindössze pár hónap együttlét után máris az első közös gyermeküket várják, Csuti pedig a pletykák szerint titokban összejött egy ismert színésznővel:

Csuti az utóbbi hónapokban már többször is jelezte, hogy mennyire rosszul esik neki Kulcsár Edina pár megnyilvánulása, hiszen az influenszer folyton úgy beszél G.w.M-ről, mintha mellette végre megismerte volna, hogy milyen is az igaz szerelem, törődés és támogatás – ez pedig érthető módon elég megalázó a volt párja számára, hiszen az ilyen posztok miatt úgy tűnik, hogy Csuti nem szerette igazán Kulcsár Edinát, aki most hosszú kihagyás után ismét egy szerelmes bejegyzéssel szólt be valószínűleg tudtán kívül, burkoltan egykori kedvesének.

„Nagyon is megéri egy meglévő kapcsolaton dolgozni (ha lehet) vagy éppen arra törekedni, hogy olyan párra találjon az ember, akivel megvan az összhang és egyik félnek sem kell meghazudtolnia magát ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Én annyi, de annyi szeretetet és megbecsülést kaptam már most, az eddig együtt töltött idő alatt is, hogy azt érzem, ennél több szeretet már el sem fér bennem. Nagyon érdekes »ajtókat« nyitott ki bennem ez a szerelem. Volt olyan, amiről azt sem tudtam, hogy létezik, és olyan is, amit nem értettem, hogy eddig miért hagytam zárva”

– írta Kulcsár Edina.

A fent olvasható sorok minden bizonnyal egyáltalán nem bántó szándékkal születtek, és csupán a G.w.M iránti szerelme hozta ki ezt Kulcsár Edinából, de az biztos, hogy ha Csuti szemszögéből nézzük ezt az írást, akkor ismételten egy nagyon kellemetlen, megalázó szituációt kapunk, hiszen ez a poszt megint azt sugallja, hogy mennyire nem működött a kapcsolatuk.

Itt lehet megtekinteni Kulcsár Edina teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás