promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnéd látni Sebestyén Balázst a szenvedélyes feleségével? Akkor nagy időutazást kell ehhez tenni
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs ráadásul hamarosan visszatér a képernyőre is.

Sebestyén Balázs még 2009 nyarán házasodott össze a szerelmével, Horváth Viktóriával. Ennyi év együttlét nem könnyű, biztosan voltak benne hullámvölgyek is, de mint tudjuk, a páros iszonyatosan védi a magánéletét.

Az akkor Morning show-nak nevezett adásból egyszer kiderült, hogy vannak olykor összezördüléseik, de ez nem lép át semmilyen határt.

Azt Sebestyén Balázs is azért hozzátette, hogy a szenvedély és a tűz fenntartása roppant fontos tud lenni.

Tehát Balázs és Viktória az élő példa arra, hogy lehet ezt így is csinálni. Náluk valóban csak annyi jelenik meg a sajtóban, amit elmondanak. Így a pletykák se kerülnek előtérbe, mert nincs őket mire alapozni.

Az Instagramon is csak annyit osztanak meg magukról, amit épp fontosnak gondolnak. Hogy közös fotón tudjuk őket megmutatni, ahhoz 2021. nyaráig kellett legörgetnünk Sebestyén Viktória oldalán. Persze azt is megmutatjuk, miképp néz ki most Balázs párja.

Közben a SorozatWiki számolt be róla, hogy „Celeb vagyok ments, ki innen!” hatodik szezonja a Nyerő páros után fog elrajtolni az RTL-en. Hozzátették, hogy az említett reality eddig minden évben négy hetes volt, ezért szinte biztos, hogy Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsora október 16-án, vasárnap vagy 17-én, hétfőn indul.

Sebestyén Balázséknak és a celebeknek Dél-Amerikába, pontosabban Kolumbiába kell elutazniuk.

Persze a magyar nézők többsége továbbra is Radics Peti paródiáját részesíti előnyben. A videó, akárcsak a többi, továbbra is a nyugalom megzavarására alkalmas.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás