promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sötét titkok derültek ki Berki Krisztián házasságáról, így reagált Berki Mazsi a megdöbbentő pletykákra
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha lehet hinni a most kitudódott információknak, akkor valóban szinte pokoli volt Berki Krisztián és Berki Mazsi kapcsolata az utolsó időszakban.

Május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legismertebb botrányhőse, Berki Krisztián, akiről még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan miért halt meg. Az utóbbi napokban nagy port kavart a celeb édesanyja azzal, hogy egy interjú során arra célzott, hogy a fia felesége, Berki Mazsi viselkedése vezetett a híresség halálához, onnantól kezdve pedig csak tovább dagadt a botrány, mikor a szomszédjaik beszámolóiból kiderült, hogy folyton veszekedtek, az özvegy pedig még a rendőrséget is kihívta egykori férjére mindössze napokkal a tragédia előtt, ráadásul állítólag még börtönnel is fenyegette:

Berki Krisztián édesanyja konkrétan kijelentette, hogy Berki Mazsi pokollá tette a fia életét, így sokan pillanatok alatt az özvegy ellen fordultak, de úgy tűnik, hogy az igazság jóval árnyaltabb annál, mint azt hittük. Most kiderült, hogy állítólag Berki Krisztián többször is erőszakos volt a feleségével, ráadásul tavaly karácsonykor még hasba is rúgta, miközben a nő éppen a csecsemőjüket fogta a kezében.

„Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A szülei sem tudtak semmiről, viszont egy alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt. [...] Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett, mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert. Ennek a tarthatatlan helyzetnek lett a vége Krisztián halála. Hiába volt mellette Mazsi még akkor is, amikor a legmélyebben volt, Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát”

– mondta a Borsnak Berki Mazsi egyik rokona.

Ha lehet hinni ennek, illetve a folyamatosan terjedő pletykáknak, akkor valóban nagyon problémás volt Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága, de minden bizonnyal szerették egymást annyira, hogy folyton megbocsássanak a másiknak, és a kislányuk miatt megpróbálják tovább építeni a közös jövőjüket.

A Bors megkereste Berki Mazsit az üggyel kapcsolatban, hátha reagál valamit a bántalmazás hírére, de a Dancing with the Stars következő évadának versenyzője határozottan elhatárolódott attól, hogy tovább kavarja a port a reakciójával, és inkább diplomatikus választ adott:

„A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra”.

Könnyen lehet, hogy sosem fog kiderülni a teljes igazság, de Berki Mazsi és Berki Krisztián édesanyja is jobban tennék, ha inkább a békére törekednének, és megpróbálnának felülkerekedni a problémáikon, hiszen ez a helyzet senkinek sem jó – csak azoknak, akik szeretnek más magánéletén csámcsogni.

Aki esetleg családon belüli erőszak áldozata, az segítséget kaphat, ha felkeresi a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) egyesületet a díjmentesen hívható +36 80 505 101 telefonszámon, vagy a honlapjukon, amit ide kattintva lehet elérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás