promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viktória bevállalta: smink nélkül, egy szál törülközőben mutatta meg magát
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki ledöbbent, rá sem ismerni Metzker Viktóriára smink nélkül.

Metzker Viktória nemrég egy vadító képpel közölte a közösségi oldalán, hogy hamarosan nyaralni megy, ám azt nem árulta el, hogy hova. Most az Insta Story-jába több képet és videót is feltöltött, amelyekből kiderült, hogy a dekoratív lemezlovas és férje Míkonoszra, a Kükládok szigetcsoporthoz tartozó görögországi sziget. Ez a sziget elég híres turistacélpont, főleg az éjszakai élete miatt.

Viki és férje most ezen a mesés helyen fognak pihenni, és látva, hogy milyen helyen vannak, milyen szállodában szálltak meg, és milyen finomságokat esznek egész nap, a követői közül biztos vannak, akik irigykednek rájuk.

A magyar dj egy igen különleges képpel tudatta, hogy nemsokára indul a reptérre: Metzker Viktória ezen a fotón smink nélkül, egy szál törülközőben látható, ami alól jócskán kilátszanak méretes mellei.

Kétségtelen, hogy így nem gyakran láthattuk a lemezlovast, pedig így is rendkívül gyönyörű. Úgy látszik, a követőinek is nagyon tetszik a natúr Viki, ugyanis kizárólag pozitív, dicsérő kommenteket lehet olvasni a poszt alatt.

Hogy Vikiék meddig maradnak Görögországban, azt nem tudni, de biztos, hogy legalább egy hétre mentek, hiszen a fellépésekkel és bulikkal teli nyár után igencsak ráfér a pihenés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás