promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a legendás Korda-villa: Korda György és Balázs Klári is beszél az emlékeiről az ATV riportfilmjében
Borítókép:  ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

32 éve építették a legendás épületet.

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné a legendás Korda Györgyöt és feleségét, Balázs Klárit. Az énekespár a magyar zenetörténelem, a magyar táncdaltörténelem kiemelkedő párosa, akik már több évtizede szórakoztatják a nagyérdeműt. Az évtizedek alatt pedig semmi nem vesztettek népszerűségükből, sőt, az új generációk körében még növelték is azt. Ha a házaspár fellép egy fesztiválon, ott garantáltan teltház van, a fiatalok pedig teli torokból éneklik Kordálk gigaslágereit mint a Mamma Mia, a Lady N, a Szeptember volt vagy éppen a Reptér.

Utóbbi az elmúlt időszakban egy modern feldolgozást is kapott, a 40. évfordulójára új klipet kapott, majd őrületes hódításba kezdett a legfiatalabb magyarok körében is, sőt, a TikTokon-on is elképesztő népszerűségnek örvend. A legendás szerzeményt amúgy Máté Péter és S. Nagy István rakta össze.

A házaspárral kapcsolatban az elmúlt hetekben a sajtóban a legjobban pörgő kérdés a Korda-villa eladása volt, illetve később az is kiderült, hogy hova költözik majd a sztárpár, de az ATV riporterével még egy kört mentek a villa legendás tereiben is Kordáék. A riport pedig bővelkedik nagyon jó történetekben, anekdótában, miközben azt is megláthatjuk, hogy most hogy néz ki a legendás villa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás