promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális csúcsbombázó Elvis Presley 33 éves lányunokája, akit még sosem láttál
Borítókép:  Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Riley Keough idén töltötte be a 33. életévét.

Elvis Presley rokonai köztünk élnek, Elvis gyönyörű felesége is él még, a gyönyörű Priscilla Presley pedig még csak 77 éves, ám hűen őrzi a király hagyatékát, és rengeteg projektben is benne van, amely azzal foglalkozik, hogy ápolják Elvis emlékét, az évtizedek alatt több tucat dokumentumfilm készült el az ő mentorkodása alatt a királyról. A híresen gyönyörű Priscillát pedig 1992-ben beválasztották az 50 leggyönyörűbb ember közé, akik a Földön élnek.

A királyról nemrégiben jelent meg egy önéletrajzi ihletésű film, amelyben Tom Hanks is feltűnik, és szokásához híven elképesztő alakítást nyújt Elvis menedzserének megformálójaként. De talán őt is elhomályosítja az alkotásban az Elvist megformáló színész, Austin Butler, aki döbbenetesen profin hozza a király szerepét, ráadásul a hangja is fenomenális.

A filmben is feltűnik nagyon sokszor Priscilla és Elvis gyermeke, a kis Liza, aki azóta természetesen felcseperedett, és több gyermeke is született. Közülük pedig talán a legismertebb Riley Keough, aki színésznő lett, így pedig rengeteg Hollywood-i csúcsprodukcióban is szerepelt az évek alatt. Ilyen például a Magic Mike is, amely Magyarországon nagyon népszerű film volt. De valószínűleg nagyon kevesen tudták, hogy a filmben szerepelt Elvis Presley csúcsbombázó unokája is.

Riley az instagram-oldalát szinte napi rendszerességgel frissíti, néha edig meglehetősen forró fotók is felkerülek ide:

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás