promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit letarolt Bodrogi Gyula 17 éves leányunokája az X-faktorban, a mentoroknak leesett az álluk
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így néz ki Bodrogi Gyula 17 éves unokája, aki az X-faktor válogatójában vastapsot kapott a produkciója után.

Szombat este indult el az X-faktor 11. évada az RTL Klubon. A tehetségkutató műsor első válogató adásában is rengeteg vicces pillanatot és jelentkezőt láthattunk, de jócskán akadtak tehetséges versenyzők lebilincselő produkciókkal, akik másodpercek alatt megnyerték maguknak a stúdió közönségét és a mentorokat is.

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatója a vadonatúj évadban is teljesen megújul, hiszen idén a mentorok saját maguk választhatják ki a versenyzőiket. Herceg Erika, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti hatalmas lelkesedéssel vágott bele a válogatóba, és teljesen biztosak benne, hogy az új szabályoknak köszönhetően az idei X-faktor lesz az eddigi legnagyobb durranás.

Az első adás emlékezetes pillanataiból mi is összeraktunk egy kis válogatást. Az első versenyző, RapMan rögtön egy saját dallal indította az idei évadot. Szabó Zoltán a mentorokról írta szerzeményét, amivel sikerült is mosolyt csalnia a zsűritagok arcára; sőt, az X-faktor új női mentorát le is vette a lábáról a róla szóló sorokkal.

A 21. századi Elvis Presley is szerencsét próbált az X-faktor színpadán. Kiss Kevin a „Csinibaba” című, szerelem inspirálta dalával érkezett a válogató színpadára. Egyedi előadásmódja és különleges mozdulatai rögtön felkeltették a mentorok érdeklődését. A 18 éves srác egyből levette Erikát a lábáról, de Alex sem vélekedett másképp:

„ez volt eddig a kedvenc produkcióm”.

Lévai Dávid nem akármilyen céllal érkezett az X-faktorba: minden vágya, hogy elcsábítsa Erikát. A srácot a korkülönbség sem tántorította el, és mindent megtett, hogy levegye a lábáról az RTL Klub nagyszabású műsorának női mentorát. Peti szerint sikerrel is járt, hiszen szerinte Erika teljesen elvörösödött a srác bókjaitól. Kevin végül hatalmas sikert aratott, és négy igennel jutott tovább a Táborba.

Nem kisebb személy is megjelent a válogatón, mint Kis Grófo állítólagos unokaöccse. Kovács Péter keményen gyakorolt a válogatóra: egészen hajnalig énekelt a kocsmában. Buzgósága azonban nem hozta meg a gyümölcsét, hiszen szerencsétlenségére teljesen elment a hangja. A mentorok sírva nevettek a produkciója hallatán.

Az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplője is jelentkezett az X-faktorba. Marschall György amellett, hogy az említett sorozat szereplője, immár 5 éve frontembere a LongStoryShort! nevezetű zenekarnak. Csapatával rendkívüli céllal érkeztek a műsorba: küldetésüknek érzik, hogy minél népszerűbbé tegyék Magyarországon a pop-punk zenei stílust. ByeAlex dicsérő szavakkal illette a zenekart, és már most felajánlotta a segítségét:

„szívesen segítenék abban, hogyan lehetne ez sokkal izgalmasabb. Ha odáig eljutunk, írnék veletek dalokat”.

Bodrogi Gyula 17 éves leányunokájának produkciójától egyenesen lehidaltak a mentorok. Amikor kiderült, hogy Bodrogi Enikőnek a Jászai Mari-díjas színész a nagypapája, az egész stúdiónak leesett az álla. Enikő Labrinth világslágerével lopta be magát a mentorok szívébe, akik nem győztek áradozni a produkció után.

„büszke vagyok, hogy ilyen tehetségek vannak Magyarországon”

– lelkendezett Herceg Erika.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás