promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti új párra lelt, Szorcsik Viki megmutatta bájait, Lakatos Márk pedig páros lábbal szállt bele mindenkibe
Borítókép:  TV2 Magyarország / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten.

A nyár legvége sem hozott uborkaszezont a magyarországi celebvilágban, sőt most igazán kezdtek életre kelni a hazai hírességek. Néhányan egymás torkának ugrottak, mások pedig összemelegedtek, mi pedig erről is, arról is hírt adtunk.

Stohl Andrásnak például rövidre sikeredett egy tévés szereplése, amire azért az ő karrierjében ritkán akad precedens. Most azonban érthető volt a TV2 döntése, hiszen A Nagy Ő párkereső show ötödik hazai évadát egy hölgy műsorvezetővel kívánták feldobni. Ő lett a szerencsés kiválasztott:

Nagyot ment a héten Lakatos Márk is, aki nem hagyott szó nélkül egy-két (kétségkívül érdekes) történést. Előbb Berki Mazsinak ugrott neki, víg özvegynek nevezve a közelmúltban elhunyt Berki Krisztián feleségét.

Korda György és Balázs Klári suttyomban eladták híres villájukat, fájó szívvel álltak odébb a II. kerületi otthonukból. Persze, a havi 3,5 millió forintos gázszámla még nekik is fejtörést okozott volna, de a történetük szerencsére – úgy tűnik – mégis happy enddel végződik.

A hét nagy híre volt az is, hogy az RTL Klub fontos lépésre szánta el magát, és hamarosan megváltozott formában folytatja működését. Tényleg gyökeres fordulat következik be náluk, vagy az egész csak vihar egy pohár vízben? Ezt ki-ki döntse el maga:

És újra Lakatos Márk, aki nem érte be Berki Mazsi kioktatásával, hanem Majkába is beleszállt, és ember legyen a talpán, aki igazságot tud tenni kettejük között. Tény, hogy az erkölcsi fölény a bohó stylist oldalán áll:

Végezetül egy bimbózó románcról is essék szó, mert úgy néz ki, hogy Szabó András „Csuti” Gina után új párra lelt. Állítólag Szorcsik Vikivel randizgat, és ennek apropóján felelevenítettük azt az időszakot, amikor a szép színésznő levetkőzött az egyik férfimagazinnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás