promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Csinálhatjuk a konyhaasztalnak dőlve is” – az idősebb nők is szeretnek fiatalabb férfiakkal szórakozni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megvan a magyarázat arra, hogy az ötvenes-hatvanas nők miért mennek bele az ilyen kapcsolatokba.

Az idősebb férfiaknak a fiatalabb hölgyekkel folytatott viszonyait a társadalom talán jobban elnézi, mint a fordított eseteket. Ezért is születhetett meg az angol toyboy kifejezés, amelyet azokra a srácokra használnak, akik idősebb nőkkel randizgatnak és szexelnek, alkalmanként az anyagi előnyökért is cserébe.

Egy kétszeresen is elvált hölgy például 8 évvel fiatalabb férfit választott magának új partnerként, mert úgy érezte, ráfér egy kis változatosság. A menopauza után a hormonális változások különös dolgokat idéznek elő a gyengébbik nemnél: az ösztrogénszint csökkenésével és a tesztoszteronszint növekedésével kicsit önzőbbé válnak, végre magukat helyezik előtérbe, hosszú évtizedek „elnyomása” után.

A kutatók részben ezzel magyarázzák, hogy az idősebb (ötvenes-hatvanas) nők is belemennek az ilyen kapcsolatokba. Ez azért sem csoda, mert miközben a férfiak tinikorban érik el szexualitásuk csúcsát, addig a hölgyek leginkább középkorúan, valamelyest túl az életük delén. Az 56 éves színésznő, Robin Wright így magyarázta meg, hogy miért választott 15 évvel fiatalabb pasit magának:

„Imádok szexelni reggel, este, és imádom az órákig tartó tantrikus szexet. Nem vagyok az ellen sem, ha a konyhaasztalnak dőlve zavarjuk le gyorsan. Egyébként csak akkor szoktam szexelni, ha már nagyon-nagyon fel vagyok gerjedve.”

Egy másik hölgy 17 év házasság után vált el, én nem akart egy olyan partner mellett elköteleződni, aki csapnivaló az ágyban. Így jött össze a 11 évvel fiatalabb pasijával, bár eleinte voltak kétségei afelől, hogy a kapcsolat működhet.

„De sármos volt és romantikus, folyton bókolt, és nem törődött a korommal. A szextől pedig eldobtam az agyam. Nem féltem levetkőzni előtte, mindig büszke voltam a testemre, és igyekeztem karbantartani magam. Ő pedig tele volt energiával, egész éjjel tudta nyomni. Folyton órákon át szeretkeztünk”

– idézte fel a kellemes emlékeket. Neki a gyors numerák helyett az jött be, ha a fiatal férfi elvitte őt egy hangulatos vacsorára, utána pedig egy kényelmes hotelbe. Persze, az ízlés mindig egyéntől függő.

A 61 éves Suzanne például nyitott kapcsolatban él a vele egyidős Peterrel. Jól érzi magát a férfi társaságában, de azért alkalomadtán belekóstol a negyvenes pasikba is. Online szedi fel őket, és nem sokat szégyellősködik.

„A nemi életem kiszámítható volt a házasságom alatt, én pedig nem voltam elég érett ahhoz, hogy a vágyaimról beszéljek. Az ötvenes éveimben aztán a menopauza miatt évekre elvesztettem a libidómat, de az utóbbi időben ledobtam 10-12 kilót, és sokkal magabiztosabb lettem. Úgy érzem, megérdemlem a minőségi szexet, és meg is kapom”

– jelentette ki a nő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás