promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorcsik Viki mindent megmutatott hibátlan testéből a Playboynak, alul sem bízott semmit a képzeletre
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jóban Rosszban sztárja a férfimagazin egyik nagy fogása volt.

Két nagyobb megrázkódtatás is érte az utóbbi időben Szabó András „Csutit”. Egyrészt kiderült, hogy egykori kedvese, Kulcsár Edina gyermeket vár a rapper G.w.M-től, pedig a szépséges modell papíron még mindig a felesége.

Másrészt Csuti váratlanul szakított jelenlegi barátnőjével, a bájos Ginával, a kapcsolatuknak állítólag a hosszabb távollétek nem tettek jót. De ugyanakkor azt is rebesgetik, hogy a médiaceleb üzletember összejött egy sokak által jól ismert színésznővel.

Szorcsik Vikivel, aki októberben ünnepli a 44. születésnapját, és a magyar közönség – egyebek mellett – a Jóban Rosszban sorozat Judit főnővéreként, valamint a Drága örökösökből, illetve számtalan színpadi szerepből emlékezhet rá.

A dögös szőke szépséget is elérte a „végzete”, hiszen ő sem tudott nemet mondani a Playboy felkérésére. 2008-ban fotózkodott a férfimagazin számára, és az októberi szám címlaplánya lett, csíkos bugyiban, csábos pillantást vetve az olvasóra, miközben a melleit csak egy hanyagul odavetett kendőféleség takarta.

Belül aztán ennél merészebb képeket is láthattunk róla, és akkoriban óriási szenzációnak számított, hogy a Jóban Rosszban sztárja végre ledobta a ruháit. Viki tökéletesen gömbölyű cickóitól a fazonra igazított „alsó” részig mindent megcsodálhattak a férfi rajongók. Fotók a Velveten.

A színésznő pár évvel később elmondta a Feminának, hogy véleménye szerint a vetkőzés nem ártott meg a karrierjének. A következő esztendőben ugyan elhagyta a szappanoperát, de ez nem a Playboy-fotózás miatt történt, ugyanakkor az egyik weboldalon az olvasók többsége vele kapcsolatban úgy szavazott, hogy talán előbbre tartana a szakmában, ha nem csábult volna el annak idején.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás