promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló dolgot állít Berki Krisztián édesanyja: Berki Mazsinak köze van a fia halálához?
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi láthatóan nagyon meglepődött Berki Krisztián édesanyjának szavain.

Május 6-án az egész országot megrázta a hír, hogy a botrányhős, Berki Krisztián 41 éves korában elhunyt. A hirtelen jött halálának pontos okait máig nem lehet tudni, de az özvegyét, Berki Mazsit rengetegen támadják azóta, hiszen sokan úgy gondolják, hogy nem megfelelően gyászolja egykori férjét, ugyanis az utóbbi hónapokban például Balira utazott, most pedig a Dancing with the Stars következő évadára készül – Lakatos Márk rendesen neki is ment, és burkoltan „vígözvegynek” nevezte őt:

Most Berki Krisztián Júlia nevű édesanyja mondott egészen megdöbbentő dolgokat Berki Mazsiról a Mokka ma reggeli adásában, ugyanis a riportból kiderült, hogy eléggé megromlott a viszonyuk az utóbbi időben, ráadásul a szeretett fiát gyászoló nő szerint a sztárfeleség egyáltalán nem volt házias, és ez rengeteg problémát okozott a házasságban – sőt, szerinte konkrétan ezek a gondok vezettek Berki Krisztián korai halálához.

Berki Mazsit váratlanul érték Berki Krisztián édesanyjának szavai, és láthatóan nagyon bántotta őt, hogy ilyen véleménnyel van róla Júlia. A híresség elmondta, hogy neki tiszta a lelkiismerete, mivel végig egykori szerelme mellett volt, és mindent megtett érte, illetve a közös lányukért, Emmáért – Berki Krisztián halálának pontos okait pedig a gyermekeire való tekintettel nem fogja a nyilvánosság előtt kitárgyalni.

Úgy tűnik, hogy ismét egy olyan esettel kell szembesülnie az embereknek, amit egy őszinte, privát beszélgetés során tisztázhattak volna az érintettek, de helyette inkább nyilvánosan lett kiteregetve a szennyes. Ez minden bizonnyal egyik félnek sem jó, hiszen mindketten gyászolják a maguk módján Berki Krisztiánt, és ebben a nehéz időszakban inkább össze kéne tartaniuk a „marakodás” helyett.

Itt lehet megnézni a riportot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás