promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabónak felesleges az érettségi: „Minek csináljam meg?”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo számára idegesítő az érettségi.

Pumped Gabo a 2015-ös Balaton Soundon vált ismertté extravagáns tánca miatt, és azóta is folyamatosan ott van a magyar média látómezejében. A kigyúrt hírességgel a Promotions is interjúzott az idei Soundon, ahol nemcsak környezetvédelmi tanácsokat osztott meg a fesztiválozókkal, de abban is hasznos tippeket mondott, hogy sátorban hogyan szexeljünk úgy, hogy az mind a férfinak, mind a nőnek élvezetes legyen.

Bár már 7 éve aktív szereplője a hazai celebvilágnak, most egy kevésbé ismert arcát mutatta meg Palik László online műsorában, a Palikék Világa by Manna Három igazság-ban. Gabo többek között elmondta, hogy korábban előfordult, hogy átverték őt.

„Voltak olyan szituációk, amikor full hülyére vettek, és akkori gondolkodással, mivel naiv voltam, ezt nem vágtam. De akkor még sokkal zavarodottabb voltam”

Pumped Gabót nagyon zavarja, hogy sokan bunkónak hiszik őt. Ezt a sztereotípiát akarja levetkőzni azzal, hogy elkezdte megosztani a környezetvédelemmel kapcsolatos gondolatait, emellett olyan angol nyelvtudással is rendelkezik, amit sokan megirigyelhetnének. Utóbbira azonban nem az iskolában tett szert, hanem a televízióból.

„A Jersey Shore-t néztem az MTV-n, és egy nap eljött egy pont, hogy benne akartam lenni a tévében. Szóval sokat gyakoroltam. Volt, hogy anyám kidobta a tévét. Este néztem a valóságshow-t, amit ő nem engedett meg. Elvette a tévékábelt, amit én mindig visszaloptam. Aztán egyszer bejött a szobába éjfélkor, felkapta a tévét, majd kidobta a járdára. Ez volt az a pont, amikor a tiltás ellenére olyanná akartam válni, mint akik a Jersey Shore-ban szerepelnek”

Gabo a nehéz gyermekkoráról is mesélt Palik Lászlónak, de arra is kitért, hogy miért idegesíti annyira az érettségi gondolata.

„Nem is értem, hogy anyám még mindig mondja néha, hogy 'fiam, most már végre letehetnéd az érettségit'. Annyira felidegesít. Egy fillérrel nem keresnék többet, ha lenne. Akkor minek csináljam meg?”

A Pumped Gabóval készült teljes beszélgetést az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás