promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Meghan Markle sokkoló bejelentést tett, Harry herceg után ő is meglépi ezt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb csapás érheti a brit királyi családot.

Meghan Markle és Harry herceg úgy tűnik, hogy újra összezárt, pedig korábban elég sok pletyka terjedt arról is, hogy kapcsolatuk talán a szakítás szélén is állhat. Ám úgy tűnik, hogy minden effajta híresztelés hamis volt. A kapcsolatuk nem áll a válás szélén.

Az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy csitulni fognak kicsit a botrányok a brit királyi család háza táján, és sokáig úgy festett, hogy Meghan Markle és Harry herceg, valamint II. Erzsébet elássa a csatabárdot örökre. Ám most úgy tűnik, hogy Meghan és Harry további szeleteket szeretne a nyilvánosságból, és mindkettőjük részéről újabb könyvek érkezhetnek majd, amelyek a brit királyi család titkairól szólnak majd.

Nemrégiben még arról is beszámolhattunk, hogy egyes szakértők szerint Harry herceg önéletrajzi ihletettségű könyve nagyban fókuszál majd Diana hercegnő halálára is, és újabb fejleményeket tudhatunk meg a tragédiáról, vagy éppen az odáig vezető útról. Egyelőre azonban még a könyv megjelenésének időpontjáról sem lehet bővebben olvasni.

Az RTL.hu is megírta, hogy most Meghan Markle naplója előkerült, amelyben fontos és érdekes feljegyzések vannak arról az időszakról, amikor közel éltek a családhoz, így II. Erzsébethez is. A hercegné egy amerikai lapnak nyilatkozott arról, hogy megtalálta az elveszett naplót.

Itt lehet a vége?

A lap több szakértőt is idéz neves brit bulvárlapoktól, akik meg lennének lepődve, ha nem születne ebből könyv. Sokak szerint ebből egy olyan könyv születhetne, amelyben Meghan minden őt megsértővel "le tudna számolni", és egyben visszavághatna annak a rendszernek is, amit nem értett meg, és amit nem szeretett volna elfogadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás