promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország Kulcsár Edina és G.w.M röhejes problémáján nevet, de végre megtalálták a megoldást
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és G.w.M már nagyon várják az első közös babájuk érkezését.

Januárban derült ki, hogy Kulcsár Edina szakított a férjével, Csutival, és szinte rögtön összejött G.w.M-mel, akivel a rengeteg támadás és gusztustalan beszólás ellenére azóta is nagyon boldogok együtt. Sőt, napokkal ezelőtt szinte egy atombomba erejével csapott le a hír, hogy mindössze pár hónap együttlét után az egykori szépségkirálynő várandós a rapper gyermekével, de nem érti, hogy ez hogyan lehetséges – Lakatos Márk egy kicsit beléjük is állt a minap emiatt:

Azóta kiderült, hogy Kulcsár Edinát azért lepte meg ennyire a várandóssága, mert végig fogamzásgátlót szedett, szóval egyáltalán nem számítottak erre a párjával. G.w.M persze hatalmas örömmel fogadta a hírt, hiszen annyira szerelmes most, hogy a baba érkezése úgymond csak hab a tortán – ráadásul úgy tűnik, hogy az előadót az sem zavarná, ha még sok-sok közös gyermekük lenne Kulcsár Edinával.

„Ez a baba Isten ajándéka, és nem hiszem, hogy van nálam boldogabb ember a világon. Nem igazán lehet szavakba önteni, amit érzek, és amíg élek, vigyázni fogok rájuk. Én az első perctől mindent el tudtam képzelni Edinával. Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is. Annyi közös gyermekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk”

mondta G.w.M a Best magazinnak.

Viszont van egy érdekes probléma, ami sokak szerint egyenesen nevetséges, de G.w.M-ék minden bizonnyal nem tartják annyira viccesnek: mivel Kulcsár Edina hivatalosan még nem vált el a férjétől, így fennáll annak a lehetősége, hogy a rapperrel közös babája furcsa módon Csuti nevére kerül majd – de Kulcsár Edina szavaiból most kiderült, hogy tenni fognak azért, hogy ez ne így legyen, és az apukája nevét kapja a gyermek:

„Szeretnénk papíron is egyek lenni, de nem akarunk a baba miatt kapkodni. Nem akarom, hogy elvesszen az egész romantikája, úgyhogy ha sok ügyintézéssel jár is, állunk elébe, hogy az apukája nevét kapja majd a pici”.

Vagyis Kulcsár Edina valószínűleg megsürgeti a válást, és van rá esély, hogy gyorsan össze is házasodik G.w.M-mel. Csutit amúgy érezhetően eléggé megviselte ez az egész dolog, nemrég például szakítottak a barátnőjével – ráadásul azt pletykálják, hogy titokban egy híres magyar színésznővel jött össze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás