promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zuhanyzás közben láthatod a Bad Boys sztárját, de Dobó Kata is levetkőzött – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabrielle Union tehát ismét kitett magáért, de azt is megnézhetitek, hogy miért követik 2,4 millióan Karma Rx Instagramját.

Gabrielle Union anno a kilencvenes évek végén kezdett el befutni. Számos televíziós sorozatban feltűnt, köztük például az Ikercsajokban, vagy a Hetedik mennyországban, mielőtt jöttek volna számára a filmes szerepek. A többség valószínűleg a Bad Boys 2 miatt emlékszik rá. Most láthatjátok zuhanyzás közben egy videóban, de a másik két dögös fotó is forróságot tud okozni.

Ha valakinek, hát Dobó Katának érdemes kielemezni a karrierjét, mert rengeteg kalandos pillanatot találunk benne. A lényeg, hogy 1997-ben már egy ország ismerte meg a nevét A miniszter félrelép című film miatt, de sokan megemlítenék a kultikus Pepsi reklámot, amiben szerepelt. Most ugyebár főleg rendezőként tengeti a napjait, is igyekszik minél jobb alkotásokat összerakni a magyar közönségnek. A válogatás rovat követői nagy örömére ismét bikinire vetkőzött.

Karma Rx bevallotta, hogy egy igazi öregedő MILF, világot megváltó tulajdonságok nélkül. Hát, a csodás teste miatt csak sikerült 2,4 milliós Instagram tábort kiépítenie, ráadásul az OnlyFanson is aktív. Vigyázat, tényleg szenvedélyes fotók következnek.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás