promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábornál végleg betelt a pohár, kőkeményen reagált a világ egyik leggusztustalanabb kommentjére
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor reakciójából is látszik, hogy van egy határ, amit senkinek sem szabadna átlépnie.

Tóth Gabi jelenleg az ország egyik legbotrányosabb személyisége, hiszen a tehetséges énekesnő sokaknál kicsapta a biztosítékot az utóbbi időben azzal, hogy „hirtelen” stílust váltott, előtérbe helyezte a vallását és egyesek szerint „hozzádörgölődzött a hatalomhoz”. Rengeteg támadást kap emiatt, ráadásul nemcsak az átlagos, rosszindulatú kommentelőktől, hanem a többi celebtől is – nemrég például a Wellhello rappere, Fluor Tomi ment neki keményen:

Minden bizonnyal Tóth Gabi szerelmének, és a gyermekének édesapjának, Krausz Gábornak is rosszul esnek ezek a beszólások, hiszen mégis csak a feleségét bántják, így érthető, hogy néha nem bírja magában tartani a gondolatait, és megvédi a párját. A minap is ez történt, ugyanis valaki egy rettenetesen gusztustalan hozzászólást írt, amiben Tóth Gabi és a kislánya halálát kívánta, ez pedig már bőven túlment a határon, ezért a sztárséf sem bírt szó nélkül elmenni mellette.

„Mondanám, hogy hasonló jókat kívánok neked is, de akkor ugyanakkora szutyok sz*r lennék, mint te. Ezért azt kívánom neked, hogy a Jóisten bocsásson meg neked mielőtt a pokolra küld”

– írta Krausz Gábor egy Insta Storyban, amiben a kommentelő nevét, illetve profilképét is megmutatta.

Akár szereti valaki Tóth Gabit, akár nem, az biztos, hogy mindenki egyet tud érteni abban, hogy a gyermeke halálát kívánni több, mint felháborító és undorító, így teljesen érthető Krausz Gábor reakciója. Sőt, minden bizonnyal a legtöbben ennél jóval brutálisabb választ adtak volna egy hasonló támadásra, szóval a híresség még ahhoz képest egészen visszafogott volt.

Szeptember 5-től pedig kiderül, hogy Krausz Gábor mennyire tudja hasonló képpen visszafogni magát a TV2-re érkező Séfek séfe következő évadában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás