promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears készül lehúzni a bugyiját, de A nagy pénzrablás sztárja is ledobta a melltartóját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ana Chi is villantgatott, aki úgy néz ki, mint egy dögös anime figura.

Britney Spears belekezdett az igazán boldog életbe, amióta sikerült megszabadulnia az apjától. Az énekesnő azóta rengeteg meztelen képet posztol magáról Instagramon. Lehet ez afféle bosszú is Jamie Spears felé, aki anno még azt is megszabta Britneynek, hogy milyen képeket tehet ki az internetre. Most az énekesnő Instagram-oldala ismét elérhetetlen, ami valószínűleg szünetre ment. Állítólag Spears megunta a sok kritizálást azon a platformon, így a legújabb videóját Twitteren osztotta meg. Az énekesnő a bugyiját húzogatja, ahogy szokta.

Visszatérünk most már az Instagram világába, és érkezik A nagy pénzrablás sztárja, Úrsula Corberó, akinek lassan 24 millió követője van. A spanyol színésznő megmutatta, hogy egy dögös kép melltartó nélkül hogyan lehet egyben cuki is. Utána láthatjátok bikiniben is egy rövid kis videóban.

Végül érkezzen zárásként egy igazán egzotikus szépség, Ana Chi, aki a bevállalós képeivel már 783 ezer követőt tudott szerezni magának a semmiből. Ez bizony 20 ezerrel több, mint amikor legutoljára az oldalán jártunk. Ana foglalkozik az OlnyFans-oldalával, és Instagramon is mindig érkeznek tőle a friss tartalmak. Az utóbbi időben még bikiniket is árul.

 [[kod5]]

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás