promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk úgy lealázta Berki Mazsit, hogy azt aranyba kellene foglalni
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk egyetlen mondattal porig alázta Berki Mazsit.

Berki Mazsiról elmondható, hogy mostanra az ország egyik legmegosztóbb celebje lett. Berki Krisztián luxusözvegye sokak szerint igen egyedi, már-már bicskanyitogató módon értelmezi a gyászolás fogalmát, és próbálja magát túltenni ezen a tragédián.

Lélekgyógyító magánterápiájának első állomása Bali volt, ahol eltöltött néhány hetet, aztán egy balatoni luxusvillában ünnepelte a 31. születésnapját a családja körében. Ezek után örömmel vette át Kulcsár Edina helyét a Dancing with the Stars-ban - bár elmondása szerint sokáig dilemmázott, hogy kell-e most neki ez a táncikálás egy showműsorban. Végül azért mondott igent a TV2-nek, mert ezt is egyfajta terápiának fogja fel.

Mondani sem kell, hogy ez a döntése is csak olaj volt a tűzre, ezt követően csak megszaporodtak a beszólások száma, és egyre többen sérelmezik, hogy Mazsinak mindenre van ideje, csak arra nem, hogy kimenjen a Farkasréti temetőbe, és rendbe tegye Krisztián sírját. Berki Mazsi nemrég ezért őszintén elmondta, hogy mi ennek az oka.

Nem csak az átlagemberek, de a magyar hírességek közül is egyre többen állnak bele a luxusözvegybe, Kajdi Csaba után most Lakatos Márk tiporta meg Mazsit egy kicsit egy TikTok-videójában, de oly módon, hogy azt komolyan tanítani kellene.

Eleinte úgy tűnik, mintha az RTL Klub Reggeli című műsorának vezetője megvédené Berki özvegyét, aztán egyetlen mondattal a páros lábbal rúg bele egy hatalmasat.

„Kérdezem én nagy tisztelettel, csillagszórók: kik vagyunk mi, hogy megmondjuk Berki Mazsinak, hogyan gyászoljon? Ugye, hogy senki? Na látod, akkor be lehet fejezni a kommentelgetést! Már most az Operett Színház felkérte Mazsit Lehár Ferenc A víg özvegy című operett főszerepére”

Hogy Berki Mazsi reagálni fog-e erre a beszólásra, azt nem tudni, mindenesetre egy biztos: ezek után biztos nem fogja betenni a lábát az RTL Klub stúdiójába, főleg ha Lakatos Márk lesz az egyik műsorvezető aznap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás