promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi kimondta: ezért nem jár Krisztián sírjához
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy Berki Mazsi miért nem jár ki a temetőbe férje sírjához.

Berki Mazsit folyamatosan támadják az életvitele miatt. Amióta férje, Berki Krisztián elhunyt, özvegye folyamatosan luxus körülmények között éli az életét, és ez sokaknak nem tetszik. Nem csoda, hiszen egyfolytában azt látják a közösségi oldalán, hogy Balin nyaralt több héten keresztül, aztán egy balatoni luxusvillában töltött el egy kis időt a születésnapja miatt, majd nem sokkal később azt is bevállalta, hogy Kulcsár Edina helyett beugrik a Dancing with the Stars idei évadában.

A követői szerint ez nem gyászolás, amit Mazsi művel, és már egyes hírességek is kifejezték nemtetszésüket amiatt, ahogy a fiatal édesanya éli a mindennapjait. Kajdi Csaba sem válogatta meg a szavait, keményen megmondta, mi a véleménye a luxusözvegyről.

„Borul az egész minden, érted? Edó bejelentette, hogy áldott állapotba került "Dzsivimdzsimtől", jön a harmadik baba. Azért anyukám, mégsem ugrál az ember, ha viselős, jópofa vagy! Úgyhogy borult minden... De nem is ez az érdekes, hanem hogy abban a pillanatban ott állt egy másik kiemelkedő sztárunk, aki rengeteg izgalmas tartalommal lát el minket akár a szociális médiában, akár sehol máshol! Azonnal segítő jobbot nyújtott, hiszen ő maga is édesanya, mert hogy más sem...Megjelent, és azt mondta: én segítek, még azt sem várom meg, hogy az egyéves gyász leteljen, mert hogy soha nem vállalnék el ilyen dolgot, de miattad, Edó, én itt vagyok. Dehogy a pénz miatt, áh, dehogy! Csak azért, hogy segítsen. A gyász kit érdekel? Hát, már túl vagyunk az egészen, kell valami sajtó!”

Berki Mazsit legtöbbször azért is szidják az emberek, mert nem jár ki Berki Krisztián sírjához. A luxusözvegy most végleg pontot tett ennek az ügynek a végére, és Bochkor Gábor rádiós műsorában kimondta, hogy miért nem jár a temetőbe.

„Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni, erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítem életem szerelmét, akivel azt terveztem, hogy vele élem le az életemet. Szívesen megkérdezném azoktól, akik azt írják, hogy az én helyemben ezt vagy azt csinálnák, hogy: tudod, hogy én mit érzek? Tudod, hogy a négy fal között mennyit sírok?”

- mondta Mazsi, majd hozzátette, hogy képtelen most még kimenni férje sírjához, és nem is tudja, mikor fog ez az érzés megváltozni benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás