promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi és Tóth Andi is levetkőzött a kánikulában, de a bikinifelsőjét Demi Rose dobta le – válogatás
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zsabó Zsófi az Egyesült Arab Emírségekben nyaral, míg Tóth Andi egy reklám kedvéért szabadult meg a felsőjétől.

Mindenki ledöbbent, amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata idén tavasszal hirtelen véget ért. Pont azért, mert amerikai edző el is jegyezte az RTL Klub műsorvezetőjét. Ugyebár már kiderült, hogy az amerikai edző egy eltúlzott dühkitörése vetett véget a kapcsolatnak. Szabó Zsófi már teljesen jól, és Dubajban süteti a csodálatos testét. Hogy kivel utazott el, azt nem lehet tudni.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Marics Petinek mindenesetre sikerült, hogy az énekesnő bizalmat szavazzon neki. Tóth Andi most egy igazán túlfűtött képet osztott meg. Majd a kezében lévő ital lehűti a hangulatot.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Nem kell sokat várni, és a követőtábora el fogja érni a 20 milliót. Tényleg egy hajszálnyira vagyunk, és nagyon szurkolunk neki, hogy ez hamarosan összejöjjön. Már csak azért is, mert valószínűleg akkor valami extra tartalommal fog jelentkezni. Most sem fogta vissza magát, mivel ismét ledobta a melltartóját.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás