promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magához nyúl, ezzel kezdi minden egyes napját a többgyermekes szingli anyuka
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy gondolja, hogy ez szükséges a napi hajtás elviseléséhez.

Négy gyermekkel mi lehet egy szingli anyuka első teendője reggelente? Aki a reggeli készítésére vagy az iskolatáskák bepakolására tippelt, az most óriásit hibázott, legalábbis a Luci nevű vonzó amerikai hölgy esetében mindenképpen.

A nő a TikTokon osztotta meg követőivel, hogy az összes napját önkielégítéssel kezdi, egyedülállóként más lehetősége nincs is. A barna hajú szépség úgy gondolja, hogy ennyi „én-időt” mindenképpen megérdemel, és szükséges is ahhoz, hogy bírja a folyamatos robotolást.

„Évtizedek teltek el úgy az életemből, hogy nem igazán éltem át orgazmust. Úgy gondoltam, hogy a test, a gyönyör, a szexualitás bűnös és rossz dolgok”

– árulta el Luci azt, hogy honnan indult, és mi vezetett a pálfordulásához. Lényegében szűzen ment férjhez, és úgy gondolta, hogy 100 százalékig a férfi a felelős a női élvezetekért, de aztán rájött, hogy ezért neki is tennie kell.

Ennek a felfedezésnek a része volt a rendszeres reggeli maszturbáció is. Bár a volt férjével jó kapcsolatot ápol, arra azért nem vetemednek, hogy alkalmanként ágyba is bújjanak egymással. Az ismerősei persze azt hiszik, hogy azért szingli még mindig, mert az „önkiszolgálás” tökéletesen bevált számára.

Részben egyébként így is van, hiszen a reggeli rituálét követően sokkal türelmesebb a gyerekeivel, és nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban telik az egész napja. Úgy érzi, az idegrendszere erősebb lett, és még a menstruációs görcsei is enyhültek.

„Bárcsak minél több nő merné teljesen felvállalni magát! A világ tele lenne sugárzó, magabiztos személyiségekkel”

– jelentette ki Luci.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás