promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi fellélegezhet a meztelen videós botrány után – Erre már nagyon régen várt az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi maga mögött hagyja végre a múltat, és tiszta lappal indul.

Sajnos a múlt hónap abszolút nem indult jól Opitz Barbi számára. Az egyik júliusi reggelen az RTL Klub műsorába látogatott el, hogy bemutassa a friss szerzeményét a tőle megszokott reaggaton stílusban.

A „Csak te” című dalt Burai Krisztián jegyzi. A forgatás egy része stúdióban zajlott, de a videóban feltűnik a budaörsi Kőhegy festői tája is, ahol a férfi főszereplő, Kovács Ricsi influenszer, TikTokker is látható.

Barbiék tehát erről beszélgettek, mit sem sejtve arról, hogy nemsokára egy meztelen videó fog kikerülni az internetre az énekesnőről. Az akkori barátja úgy gondolta, hogy ezzel szeretne bosszút állni az egykori kedvesén.

Az énekesnőt természetesen borzalmasan megviselték a történtek, és nem gondolta, hogy egyszer az, aki szerette így hátba fogja támadni. Az eset miatt még ByeAlex is kiakadt, aki azt üzente, hogy reméli Barbi még a jövőbeli buszbérletre való árát is leperli az exéről. A híresség sok támadást kapott a rajongóktól is, így túllendült a dolgokon.

Mondhatjuk úgy is, hogy Opitz Barbi tényleg tiszta lappal indul, ráadásul rátalált a szerelem is. Az előadó még óvatos volt, mivel egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban mutatta meg az új kedvesét a világnak.

A videón éppen csókolóznak, de a követői nagy bánatára a felvétel roppant titokzatos, szóval nem sok mindent lehet látni. Az Origo mindenesetre készített egy pillanatfelvételt, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Az énekesnő párját Albertnek hívják, és állítólag menedzserként dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás